Főoldal > AKTUÁLIS > Szilágyi Áron megvívott a fáradtsággal!

Szilágyi Áron megvívott a fáradtsággal!

BiotechUSAedzésétrend-kiegészítőmozgásmultivitaminolimpiai bajnoksportvívás
0

Írta:

Szilágyi Áron olimpiai és világbajnok kardvívónk csapatversenyben bronzérmet szerzett a kazani vil&

Szilágyi Áron olimpiai és világbajnok kardvívónk csapatversenyben bronzérmet szerzett a kazani világbajnokságon. A felkészülési időszakban a taktikai edzések mellett a fizikai felkészülés is nagy hangsúlyt kapott, melynek során a sportolót a One-A-Day multivitamin segítette.

Az élsportban, azon belül a vívásban kiemelten fontos a regeneráció; a szellemi és testi feltöltődés, így a megfelelő vitaminbevitel szerepe kulcsfontosságú. Tisztában van ezzel Szilágyi Áron is, aki már nem bízza a véletlenre a felkészülését, és év eleje óta fogyaszt rendszeresen prémium minőségű táplálék-kiegészítőket. Áronnak az élsport mellett a civil életben is helyt kell állnia, ugyanis harmadéves lesz az egyetemen, ahol pszichológiát hallgat. Számára a One-A-Day multivitamin komplex tökéletes választás, hiszen teljes mértékben összecseng a vívó céljaival és ars poeticájával: „Minden versenyt maximális erőbedobással vívok meg, és tapasztalatim szerint ez a hozzáállás meghozza az eredményeket.” Az étrend-kiegészítőkön kívül a BioTechUSA a sportoló étrendjét illetően is óriási segítség, jelenleg Silye Gabriella sporttáplálkozási szakértő étkezési tanácsait követi.

aron2.jpg ()November első hétvégéjén kezdődik a vívó világkupa versenysorozat Dakarban, így csak nagyon rövid idő jut a pihenésre és a versenyzőnek őszre is kitűnő formában kell lennie. „A megfelelő vitaminbevitel nálam különösen fontos, vigyáznom kell magamra, mivel – főleg téli időszakban – sajnos hajlamos vagyok akár több hétre is ágynak dőlni, megfázással, influenzával, arcüreg-gyulladással.”  Az edzők szerint egy jó vívó sokoldalú, egyszerre van szüksége a technikára, a taktikára és a jó fizikumra. A One-A-Day praktikus, hiszen egy tablettában 12-féle vitamin és 11-féle ásványi anyag található és ezáltal erősebb, mint egy átlagos, komplex multivitamin*. Ráadásul ásványi anyag és vitamin tartalma révén nemcsak a fizikai erőnlétet segíti, hanem B1-, B6-, B12-vitamin, vas, jód és cinktartalmának köszönhetően segít megőrizni a víváshoz nélkülözhetetlen szellemi frissességet is.

aron3.jpg ()A napi egy vitaminbombának köszönhetően Szilágyi Áron biztosan nem a betegágyból fogja nézni a karácsonyi készülődést. A fa alatt állva makkegészségesen mondhatja majd el karácsonyi kívánságát, ami nem is lehetne más, mint egy újabb olimpiai aranyérem.

Forrás: BioTechUSA


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X