Főoldal > AKTUÁLIS > Így néz ki a 70 éves Catherine Deneuve

Így néz ki a 70 éves Catherine Deneuve

diétadivatéletmódfogyásszépségsztár
0

Írta: and

Catherine Deneuve ízig-vérig nő. Ez nem változik az idő múlásával sem: a francia színésznő m&

Catherine Deneuve ízig-vérig nő. Ez nem változik az idő múlásával sem: a francia színésznő már 70 éves, de még mindig jól néz ki, és a szép tartást, meg az elégedett mosolyt ugyanolyan fontosnak érzi, mint a különleges ruhákat.
 
A világsztárt legutóbb Olaszországban fotózták le, ahol a híres Velencei Filmfesztiválon népszerűsítette legújabb filmjét, a Three Hearts (Három szív) című produkciót. A színésznő egy látványos ruhában érkezett a vörös szőnyegre, és bizony senki sem tudta levenni róla a szemét – részben a ruha bézs alapon fekete fonalas betétje miatt, részben pedig azért, mert 70 évesen is tűsarkúban tipegett.
 
deneuve2.jpg ()Azt nem tudjuk, mennyire volt kényelmes, vagy épp borzasztó kényelmetlen a dívának ez a viselet, de abban biztosak vagyunk, hogy sikerült a figyelem középpontjába kerülnie. Szettjét érte pozitív és negatív kritika is, de a rajongók abban egyetértenek, hogy a sztár immár a hetvenes éveibe lépve is jól tartja magát.
 
„Nincs túl sok szépségtitkom, de igyekszem rengeteg ásványvizet inni, és óvatosan napozni. Arról, hogy volt-e plasztikai műtétem, nem beszélek, az ilyesmi nagyon is személyes dolog” – mondta egy korábbi interjúban.
 
„Nem vagyok vidéki lány, de majdnem. Egészségesen élek. Nem diétázom, de a lehető legtermészetesebb ételeket fogyasztom. Gyorséttermi kosztról nálam szó sem lehet” – nyilatkozta az egyik külföldi lapnak adott interjújában, hozzáfűzve, hogy mozogni is rendszeresen eljár, de ez már nem megerőltető vagy túlságosan intenzív sportot, hanem csakis kímélő mozgásformákat jelent számára, mint például egy-egy nagy séta.
 
Ami az öregedést illeti, a színésznő meglepő módon azt mondja, nem a húszas, harmincas éveit élvezte a legjobban, hanem a negyven és ötven éves kora közötti időszakot. „Nem félek az idő múlásától. Még most is dolgozom. Tudjátok, amikor az ember fiatal, sokkal többet aggódik. Minden olyan fontos és komoly… de ha idősebbek leszünk, sok mindent egyszerűbbnek látunk” – vélekedett Catherine Deneuve.
 
 
3.2 millióért árulja álomotthonát
A világsztárról áprilisban írták meg a lapok, hogy árulja 18. századi kastélyát. A Chateau de Primard saját mozival, szauna-részleggel, impozáns konyhával, gyönyörű kerttel és úszómedencével teheti boldoggá új tulajdonosát, akinek kicsit mélyen a zsebébe kell nyúlnia, ugyanis a híresség 3.2 millió fontot, vagyis 1 milliárd 260 millió forintot szeretne kapni álomotthonáért.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X