Főoldal > AKTUÁLIS > Így néz ki bikiniben, 50 évesen a Jóbarátok Monicája

Így néz ki bikiniben, 50 évesen a Jóbarátok Monicája

diétafogyásmozgáspasiszínésznősztár
0

Írta: and

A Jóbarátok Monicája, Courteney Cox nemrég Mexikóban nyaralt, a hírességek által felkapott

A Jóbarátok Monicája, Courteney Cox nemrég Mexikóban nyaralt, a hírességek által felkapott Cabo tengerpartján, ahol természetesen nemcsak a hozzá hasonló sztárok, hanem a paparazzók is hemzsegnek.
 
Egyiküknek sikerült is lencsevégre kapnia a színésznőt, aki aligha lehet mérges azért, hogy ezek a képek elkészültek és felkerültek a netre, ugyanis minden fotón fantasztikusan néz ki! Bár a rossz nyelvek szerint csak azért, mert a fotók közt nincs közeli a sorozatsztár szétbotoxolt arcáról, mi azért nem lennénk ennyire rosszindulatúak.
 
A híresség ugyanis 50 évesen is remekül tartja magát, és alakján látszik, hogy nemcsak az étrendjére, hanem a rendszeres sportra is nagy hangsúlyt fektet. Így aligha kellene elrejtenie a vonalait, sőt, rajongói szerint nagyon is jól tette, hogy aprócska, szilvaszínű és fehér bikinikben mutatta meg a testét mexikói vakációja során.
 
Courteney-n sokan azt is észrevették, hogy jót tesz neki a magánéletében bekövetkezett változás. Miután elváltak útjai David Arquette-től, és összejött a Snow Patrol zenekarból is ismert Johnny McDaiddel, a színésznő láthatóan kivirult.
 
cox2.jpg ()Abból is látszik a boldogságuk, hogy egy ideje mindketten készen állnak kapcsolatukkal egy következő szintre lépni. A sorozatsztár júniusban jelentette be eljegyzésüket a Twitteren, és barátaik szerint a pár máris azt tervezi, mikor házasodhatnának össze Írországban.
 
A menyasszonynak nem lesz nehéz megfelelő ruhát találnia a nagy napra, mivel szuper alakján szinte minden jól áll. Emellett diétákkal sem kell vesződnie, mert egészséges étrendjének köszönhetően nincs rajta súlyfelesleg.
 
„Az Atkins-diétát és a vércsoport-diétát kombinálom. Általában csak egy kávéval indítom a napot, reggelizni nem szoktam. Ebédre csirkét és salátát, eszem, amivel jóllakom, vacsorára pedig sovány húst és zöldségeket szedek a tányéromra” – mondta egy korábbi interjúban.
 
„De ne gondolja senki, hogy szent lennék. Alkalmanként tésztát, kenyeret, vajat és sajtot is eszem, ami valószínűleg nem a legjobb ötlet” – tette hozzá. Majd annyit mondott, hogy persze, aggódhatna a pluszkalóriák miatt, de ha többet eszik, főleg ezekből a finomságokból, akkor ő inkább a plusz mozgást választja.
 
Nagyon szeret teniszezni, sétálni és túrázni. Egyik kedvenc mozgásformája pedig nem más, mint a Budokon jóga, ami a fitnesz és a jóga elemeit és a meditációt ötvözi, hogy segíthesse a belső egyensúly megteremtését. „Jó közös programnak tartjuk Jennifer Anistonnal az órákat. Élvezzük, közben pedig a stressztől is megszabadulunk” – mondta korábban Courteney.
 
Vékony, izmos alakját tehát részben a jógának köszönheti, részben szerencsés génjeinek, részben pedig a sztárok személyi edzőjének, Tracy Andersonnak, aki neki is segít az alakformálásban. Hetente négyszer izzadnak együtt a konditeremben, és az eredmény rendkívül látványos.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X