Főoldal > AKTUÁLIS > Jennifer Lawrence aljas támadás áldozatává vált

Jennifer Lawrence aljas támadás áldozatává vált

diétafogyásfotómeztelensztár
0

Írta: and

 A közelmúltban attól volt hangos a sajtó – világszerte és nálunk is –, hogy vil&

 
A közelmúltban attól volt hangos a sajtó – világszerte és nálunk is –, hogy világsztárok meztelen fotói kerültek fel az internetre egy hacker „jóvoltából”, aki augusztus 31-ére árasztotta el ezekkel a képekkel a netet.
 
A botrány áldozatai között van többek közt Ariana Grande, Lea Michele, Kirsten Dunst, Kate Upton és Jennifer Lawrence is. Utóbbi az egyik ismerőse szerint teljesen kiborult a fotói nyilvánosságra kerülése miatt, és most retteg attól, milyen hatása lesz ennek a botránynak a karrierjére, illetve azokra a szerepekre, amiket megkaphat, vagy épp nem kaphat meg a történtek után.
 
Szóvivője egy közleményt küldött az egyik amerikai weboldalnak, amiben azt írja, hogy ez az egész történet a magánélet botrányos megsértése. „A hatóságokkal való kapcsolatfelvétel már megtörtént, és mindenki ellen eljárást indítanak, aki posztolja Jennifer Lawrence ellopott fotóit” – írta a szóvivő.
 
Sokan viszont úgy vélik, az Oscar-díjas színésznő – kolléganőihez hasonlóan – ott követte el a hibát, hogy meztelen fotókat tartott magáról a telefonján, illetve az onnan elérhető tárhelyen. Ez viszont a híresség szerint már aligha számít, hiszen megtörtént a baj.
 
Rajongói elképzelhetőnek tartják, hogy kedvencük most egy kicsit eltűnik a nyilvánosság elől, de sokan azért is aggódnak, nehogy az egészségére is negatív hatásai legyenek ennek a történetnek – ismerősei szerint hajlamos nem enni, ha valami bántja.
 
Alakjának a többség szerint nem tenne jót, ha leadna pár kilót, hiszen vékony, de nőies vonalaival üde színfolt Hollywoodban és a filmvásznon egyaránt. Jennifer a legnagyobb kritikusai szerint is jó formában van, mivel az étkezések mellett a kellő mozgásra is odafigyel.

jenniferlaw2.jpg ()
 
Korábban elmondta, hogy mindig rendesen eszik, mert éhesen képtelen lenne koncentrálni és dolgozni. Az egészséges falatok mellett olykor kedvez egy kicsit magának, és gyorskajával, pizzával vagy csokoládéval kényezteti magát. Sőt elmondása szerint, ha ehhez egy kis tévézés is jöhet, például valami jó kis reality, akkor már majdnem tökéletes az esti kikapcsolódása.
 
Persze ahhoz, hogy ilyen csinos maradhasson, nem viheti túlzásba sem a pizzázást, sem a kanapén heverészést. Izzasztó edzések helyett viszont szívesebben megy sétálni, túrázni, vagy választ csapatsportokat – mivel két bátyja van, a fiús sportok sem állnak tőle távol. Régebben hokizott, baseballozott és kosárlabdázott is.
 
Tehetsége, humora, szépsége és nem utolsósorban csodás alakja miatt is választották őt idén egy külföldi magazin szavazásán a világ legszexibb nőjének, de hiába gondolja úgy a Földön több százezer lány és fiú, hogy Jennifer egyszerűen tökéletes, ő mégsincs megelégedve magával. Nem szereti a combját, a narancsbőrét, és ki nem állhatja, ha úgy néz ki a fotókon vagy a mozivásznon, mintha fel lenne puffadva. Hát, nem tudjuk, ő milyen képeket lát saját magáról, de mi ilyesminek nyomát sem észleltük soha.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X