Főoldal > AKTUÁLIS > Neked bejön az új Beyoncé?

Neked bejön az új Beyoncé?

diétaénekesnőfogyásfrizurahajszépségsztár
0

Írta: and

Mi, lányok gyakran érezzük úgy, hogy feldobná a hétköznapokat egy új ruha, néhány

Mi, lányok gyakran érezzük úgy, hogy feldobná a hétköznapokat egy új ruha, néhány illatos szépségápolási termék, pár új körömlakk vagy mondjuk egy olyan frizura, amiről régóta álmodoztunk, csak valahogy soha nem volt bátorságunk ahhoz, hogy meg is csináltassuk magunknak.
 
Talán így volt ezzel Beyoncé is, akit új frizurával kaptak lencsevégre a Made In America Fesztiválon. A 33 éves énekesnő rövidebb loknikkal is elképesztően jól nézett ki, és csak úgy ragyogott férje, Jay-Z oldalán, akivel a házasságuk megromlásáról szóló pletykák ellenére is boldognak és szerelmesnek tűnnek.
 
A világsztár egyébként nemcsak szerelmét vállalja büszkén, hanem vonalait is: nemrég az Instagramra töltött fel magáról egy jól sikerült fotót. Ezen kissé áttetsző, fekete haspólót és különleges szabású fekete szoknyát visel, szettjét pedig mutatós aranykarkötők teszik tökéletessé.
 
De a rajongók nemcsak a fekete-arany összhatásával lehetnek elégedettek, hanem kedvencük formájával is, hiszen az alakjára pillantva ki mondaná meg, hogy a 33 éves világsztár egyébként kisgyerekes anyuka?!
 
Beyoncé meg is dolgozik azért, hogy megőrizze ezt a szuper formát. Rendszeresen sportol, odafigyel az egészségére, és olykor új étkezési szokásokat, étrendeket is kipróbál – nem diétázik, mert ezek sikerében már nem hisz, inkább a táplálkozásán változtat.

beyonce2.jpg ()
 
Így tavaly a vegán étrend követője lett férjével, Jay-Z-vel, és bár a dolog úgy indult, hogy karácsonyig nem esznek állati eredetű táplálékot, de a dolog annyira bejött nekik, hogy 2014 első hónapjaiban is a sztárpár húsmentes mindennapjairól cikkeztek a lapok.
 
Ha kitartanak elhatározásuk mellett, könnyen lehet, hogy évekre vegánok akarnak majd maradni. Jay-Z is írt erről egy korábbi blogbejegyzésében. „A pszichológusok azt mondják, 21 nap kell ahhoz, hogy legyőzd egy régi szokásod, vagy kialakíts egy újat. A 22. napon már nyert ügyed van.”
 
„Egy nagyon jó barátom vegán, és ő bátorított, hogy próbáljam ki egy ideig a csak növényi alapú reggelit. Nekem bevált, sokkal jobban érzem így magam. És egyszerűen helyes lépésnek tűnik, hogy így étkezzem” – folytatta.
 
Felesége pedig úgy tűnik, ebben is remek partner, ahogyan néha a közös edzésekben is – bár ezt az énekesnő turnéja miatt mostanság nehezebben tudják összehangolni. Beyoncé viszont egyedül sem csügged, inkább intenzív kardióedzéseken izzad, súlyzózik vagy más, személyi trénere által javasolt gyakorlatokat végez a konditeremben.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X