Főoldal > AKTUÁLIS > Rita Ora kivágott, átlátszó ruhában lépett utcára

Rita Ora kivágott, átlátszó ruhában lépett utcára

aktuálisdiétafogyásmellszépségsztár
0

Írta: and

 Rita Ora nem szívbajos, és nem ijed meg a merészebb ruháktól sem. Ezt bizonyította legutóbb is

 
Rita Ora nem szívbajos, és nem ijed meg a merészebb ruháktól sem. Ezt bizonyította legutóbb is, amikor Nyugat-Hollywoodban egy mélyen dekoltált, átlátszó, fehér ruhában lépett utcára. Melltartót nem viselt, így még kevesebbet bízott a járókelők képzeletére.
 
A hírességet láthatóan nem zavarta, hogy mindenki megbámulta, sőt, talán élvezte is a ráirányuló figyelmet. Az egyik brit napilap szerint talán így akart üzenni exének, Calvin Harrisnek, hogy mit veszít szakításuk után… Arra szintén ez a lap hívta fel a figyelmünket, hogy Rita a kiegészítő-választással is elég merész volt: bakanccsal, baseball sapkával és színes lencséjű napszemüveggel párosította az egyébként elegáns ruhát.
 
ritaora2.jpg ()A 23 éves énekesnő sokak szerint így is fantasztikusan nézett ki, hiszen ilyen alakkal akkor is felfigyelnének rá az emberek, ha rongyokban lépne utcára. Tény, hogy Rita büszke is a vonalaira, és örül annak, hogy bármit vegyen is fel, az remekül áll rajta.
 
De a látszat ellenére nem szállt el magától, sőt, nagyon is szerényen nyilatkozott, amikor egy korábbi interjúban arról kérdezték, mennyire elégedett magával. „Egy kicsit sem. A fenekemet például nem igazán szeretem” – árulta el. Majd arról is beszélt, mit tesz vonalai és fittsége megőrzéséért. „Az edzések hozzátartoznak a heti feladataimhoz, minden héten kétszer 15-20 percen át végzem az edzőm által javasolt gyakorlatokat” – mondta.
 
Egy másik interjúból kiderül, hogy ezek a feladatok többnyire kardiózást jelentenek, illetve az énekesnő sokak által tökéletesnek tartott lábait formálják. „Lábemelések, súlyzós gyakorlatok, guggolás, kitörés, minden jöhet” – mesélte Rita.
 
ritaora3.jpg ()Rita azt is elismeri, hogy számára az is remek formáló- és erősítő gyakorlat, ha néhány percen át magassarkúban táncol a színpadon. Illetve, ha a cipő biztonságosan tartja a bokáját, az is szuperhatékony módszer, ha ebben végzi a súlyzós gyakorlatokat, vagy néhányszor leguggol benne.
 
Arról nem beszélt, hogy ezek mellett hasizmait is rendszeresen erősíti a konditeremben, vagy akár otthon, önszorgalomból végzett felülésekkel, pedig a róla készült képeken egyre jobban látszik, hogy ezen a testrészén is dolgozik. Legutóbb Los Angelesben, a Made In America fesztiválon mutatta meg kidolgozott hasizmait – még egy ok, amiért a rajongói büszkék lehetnek rá.
 
A diétát illetően viszont nem túl lelkes. Elmondása szerint néha próbál több gyümölcsöt enni, de az egyelőre nem igazán foglalkoztatja, hogy mi kerül a tányérjára. Olykor gyorskaját és kínait is eszik, és mivel koszovói származású, a balkán konyha ételeit is szereti – persze a zsírosabb falatokkal igyekszik mértéket tartani.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X