Főoldal > AKTUÁLIS > Cara Delevingne nem is jó nő?

Cara Delevingne nem is jó nő?

aktuálisdiétadivatfogyásmodellszépségsztár
0

Írta: and

Mindannyian tudjuk, hogy még a szupermodelleknek is jót tesz egy kis smink, néhány klassz ruha és persze a

Mindannyian tudjuk, hogy még a szupermodelleknek is jót tesz egy kis smink, néhány klassz ruha és persze a megfelelően belőtt frizura. És persze azt is, hogy még a világ legnépszerűbb és legcsinosabbnak mondott lányainak is lehetnek rossz napjai – ahogy Cara Delevingne-t is valószínűleg egy ilyenen kapták lencsevégre.

A 22 éves modellt kék műszőrme kabátban, és kissé használtnak tűnő cuccokban, zsíros hajjal fotózták le Londonban. A rajongók egy része szerint így nem is hasonlít arra a különleges szépségű lányra, akiről nem tudjuk levenni a szemünket, ha kifutóra lép, mások viszont azt mondják, szálljanak le Caráról a kritizálók, hiszen ő így is jól néz ki. Csupán kicsit elengedte magát, mivel épp kimenője volt, és nem a kifutón lépkedett. 

A híresség egyébként nem mindig csinál ügyet a kinézetéből, sőt, az sem zavarja, ha egy-egy modellmunka kedvéért kifejezetten meg kell csúnyulnia. Sokan emlékszünk például arra, amikor közel egy éve a New York-i divathéten, Marc Jacobs divatshow-ján rövid, szőke parókában kellett a kifutóra lépnie, és bizony ez a frizura a többség szerint nem volt valami előnyös számára.

Alakjára viszont nem lehet panasz, Cara a legtöbb modellhez hasonlóan odafigyel vonalainak megőrzésére. A diétázást viszont nem veszi túl szigorúan, hiszen csak 22 éves, és rengeteget rohangál, ezért a kilók nem igazán tapadnak rá.

cara2.jpg ()Az viszont sokakat meglepett, hogy a Victoria’s Secret divatbemutatója előtt gyorséttermi kosztot ebédelt és pizzát vacsorázott – ez a rajongók szemében nehezen egyeztethető össze egy modell imidzsével.

Cara viszont laza lány, aki semmiből sem csinál nagy ügyet. Igyekszik egészségesen táplálkozni, de nem görcsöl rá, ha épp nem úgy alakulnak a dolgok. „Ha több lehetőségem van, a kevesebb kalóriatartalmú ételt választom, például csokis keksz helyett gyümölcsszeleteket, sült krumpli helyett pedig salátát eszem” – árulta el egy interjúban.

És bár elfoglaltságai mellett a sportra nincs mindennap ideje, azért arra ügyel, hogy a mozgást az élete részévé tegye. Erre azt mondja, elsősorban azért van szüksége, hogy mindig ilyen fitt és energikus maradhasson, illetve, hogy hatékonyan felvegye a küzdelmet az életmódjával járó stresszel.

Cara egyik kedvenc mozgásformája a kick-box, ami egész testét átmozgatja, és abban is segít neki, hogy leadja rengeteg energiáját. Úgy érzi, ezt a dobolás és az éneklés is segít neki elérni – a zenét annyira szereti, hogy saját lemezcég alapításán is elgondolkodott már. Emellett színészi ambíciói is vannak, és írni is szeret. Vajon mi lesz Cara Delevingne, ha nagy lesz?

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X