Főoldal > AKTUÁLIS > Csodaszép ruhában tündökölt a hercegnő

Csodaszép ruhában tündökölt a hercegnő

aktuálisdiétafogyáshercegnőruhaszépségsztár
0

Írta: and

Bár a királyi családok tagjai általában inkább a tradicionális ruhaválasztásra tö

Bár a királyi családok tagjai általában inkább a tradicionális ruhaválasztásra törekszenek, ha meg kell jelenniük valahol, azért manapság már akadnak kivételek. Mary dán hercegnő például egy ezek közül – és gyorsan hozzá is tesszük, hogy szerencsére, hiszen az általa legutóbb választott ruha láttán elállt a szavunk, a szó legjobb értelmében véve.

maryhercegno1.jpg ()A 42 éves Mary egy gálavacsorán jelent meg ezen a fél oldalán pánt nélküli, derekán fekete övvel hangsúlyozott napraforgó-sárga Hugo Boss ruhában. Ezt elegáns hajviselettel, visszafogott sminkkel, fekete és arany kiegészítőkkel, valamint egy gyönyörű, látványos fülbevalóval párosította. 

A négygyerekes anyuka lélegzetelállítóan gyönyörű volt ebben a szettben, így nem is csoda, ha minden tekintet rá szegeződött. Mary alakján egyébként szinte bármilyen szabású ruha jól állt volna, hiszen nőiesen vékony.

A hercegnő elmondása szerint annak köszönheti csinos vonalait, hogy szinte mindig mozgásban van: sétál, kocog vagy lovagol, illetve a hétköznapokon sokat rohangál négy csemetéje után is. Korábban szívesen biciklizett, túrázott és a család kutyáit is örömmel vitte sétálni, de manapság, négy kisgyerek mellett jóval kevesebb ideje jut erre.

Ami a diétákat illeti, azokban már rég nem hisz, sőt, ha valami új csodafogyókúráról hall, abból rögtön viccet csinál. Azt vallja, hogy mindent szabad, de mértékkel, ezért olykor egy kis csokit vagy jégkrémet sem tagad meg magától. Ha pedig egy picit több édességet evett, akkor többet mozog, vagy este jobban megnézi, mi kerül a tányérjára. Úgy érzi, egy kis „bűnözés” kevesebbet árt, mintha megvonna dolgokat a testétől, hiszen a szervezet nem véletlenül kíván bizonyos ételeket, ízeket.

maryhercegno2.jpg ()A rendszerességben régóta hisz, és abban, hogy egy étkezést sem hagyhat ki. A reggeliket nagyon szereti, főleg azért, mert olyankor együtt van a családja, és mindenkivel tud pár szót váltani, miközben jóllaknak teljes kiőrlésű pirítóssal, joghurttal, friss gyümölcsökkel, zabkásával vagy épp omlettel és zöldségekkel.

Mary ebédre vagy vacsorára szívesen fogyaszt halféléket friss zöldségekkel, salátával, viszont a vörös húsokat kerüli. Nem azért, mert nem engedhetné meg ezeket magának, hanem mert nem igazán az ő ízlésvilágát jelentik.

Aminek nem tud ellenállni, azok a finom sütemények, kekszek, a dán kenyér, vagy olykor egy-egy pohár vörösbor, vagy egy bögre tejeskávé. Szereti, ha ebédje után legalább egy aprócska kekszet ehet, amivel úgy érzi, kapott desszertet, és véget ért az étkezés.

Elmondása szerint szerencsés, mert nasik közül az egészséges verziókat szereti: egy kis kesudió, dió, egy-egy kocka étcsoki vagy friss gyümölcsök, például kivi, sárgadinnye, barack vagy alma tökéletesen megfelelnek neki, ha rátör az éhség.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X