Főoldal > AKTUÁLIS > Olimpiai érmesek is edzenek a 9. DECATHLON FittArénán

Olimpiai érmesek is edzenek a 9. DECATHLON FittArénán

edzésfittarénamozgásprogramsport
0

Írta:

Magyarország legnépszerűbb, valamint Közép-Európa egyik legnagyobb fitneszrendezvénye – amely 2006. &

Magyarország legnépszerűbb, valamint Közép-Európa egyik legnagyobb fitneszrendezvénye – amely 2006. óta méltán viseli az év legfittebb napja címet – 2014-ben 9. alkalommal vár mindenkit!

2014. november 2-án a tavaly már jól bevált helyszínen, a SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központban várja a 9. DECATHLON FittAréna sorozat és a mozgás szerelmeseit.

Az olimpiai ezüstérmes Kammerer Zoltán, Tóth Dávid, Kulifai Tamás, Pauman Dániel kajak négyes mellett a világ- és Európa-bajnok Kucsera Gábor, az Európa-bajnok Szalai Tamás kajakosok is részt vesznek a november 2-ai 9. DECATHLON FittAréna programján.

Senki se gondolja, hogy a sok ezer hölgy közé az izmos és formás idomokat mennek bámulni, hanem mert maguk is végig nyomnak két órát is. Előbb 13.10-kor a kranking, majd utána a blackroll órára állnak be és dolgoztatják meg izmaikat. Aki semmit vagy keveset tud ezekről a mozgásfajtákról, már csak ezért is látogasson el vasárnap a SYMA Sport- és Rendezvényközpontba és ott megismerkedhet – sok minden más mellett – ezekkel az ágazatokkal is. Az élsportolók számára ebben az évben is a téli felkészülés egyik fontos kiegészítő kardió eleme lesz a kranking. Bárkivel szívesen versenyre kelnek.

23 színpadon, 12 tematikus teremben, több mint 200 fellépővel zajlanak majd a legújabb trendeknek megfelelő órák, miközben a látogatókat a 4000 m2 alapterületű Fitnesz Park és Életmód Expo várja több mint 100 kiállítóval. Tavaly több mint 5700 lelkes fitneszrajongó tombolt az órákon vagy nézelődött az egészséggel és életmóddal kapcsolatos kiállítások rengeteg újdonsága között. Idén sem lesz meglepő a hasonlóan nagy érdeklődés, hiszen újra a legismertebb oktatók tartanak órákat: Varró Gyula, Katus Attila, Tatarek Rezső, Péntek Enikő, Runbint Réka & Schobert Norbi, Sifi & Kangoo Team.

Bővebb információ, részletes program, jegyvásárlás: fittarena.hu

fittarena2.jpg ()


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X