Főoldal > AKTUÁLIS > Döbbenetes átalakuláson ment keresztül Paris Hilton

Döbbenetes átalakuláson ment keresztül Paris Hilton

divatéletmódfogyásszépségsztárwellness
0

Írta: and

 Ha évek óta követed a bulvárhíreket, akkor Paris Hiltonról biztosan a botrányok, az elektronikus

 
Ha évek óta követed a bulvárhíreket, akkor Paris Hiltonról biztosan a botrányok, az elektronikus zenei próbálkozások és a túl kihívó öltözékek jutnak eszedbe. A 33 éves örökösnő azonban próbálja megmutatni a világnak, mennyit változott az utóbbi időben: legutóbb egy klasszikusan elegáns, fekete-fehér szettben fotózták le.
 
Paris ilyen kifogástalan szerelésben indult vásárolgatni Beverly Hillsben, ami nemcsak hosszú lábait emelte ki, hanem látványos napszemüvege miatt sokak számára a divatikon First Lady-t, Jackie Kennedy-t is idézte.
 
Bizonyos dolgok viszont úgy tűnik, nem változnak a milliárdos lány életében, ilyen például a már évek óta szériatartozéknak számító kistestű kutya, amit most is legdrágább kiegészítőjeként vitt a karján: a Prince Hilton The Pom névre keresztelt pomerániai kölyök ugyanis 13 000 dollárjába került.

paris3.jpg ()
 
Paris a rossz nyelvek szerint nemcsak kutyákra, hanem plasztikai sebészeti beavatkozásokra is elég sok pénzt elszórt már, amit az utóbbi időben sem hagyott abba – hangsúlyozzuk: állítólag. A híresség viszont azt mondja, ez hazugság, mivel számára nem az orvosok által adott szépség az igazi érték.
 
Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy Teddy Bass személyi edző irányításával sportol Los Angelesben: főleg kardio gyakorlatokat végzett az edzőteremben, illetve Pilatesre és jógára járt. Majd új barátja, Cy Waits hatására a testépítés szerelmese lett.
 
Egy ismerőse szerint Parisnál nagy változást hozott Cy, illetve az ő aktív életvitele. A névtelenül nyilatkozó barát elmondása szerint az örökösnő korábban főleg gyorsdiétákkal igyekezett megszabadulni az időnként rárakódó pluszkilóktól, de a férfival való kapcsolatának köszönhetően egy ideig szinte ki sem lehetett zavarni az edzőteremből. „Még a protein shake-jét is a futógépen kortyolja el” – mondta akkor a forrás.
 
paris2.jpg ()Paris később a kardio gyakorlatok és a Pilates-órák mellett kis súlyokkal kezdett edzeni, amit – alakját elnézve – valószínűleg a mai napig tart is. Célja elsősorban nem az, hogy látványos izmokat varázsoljon magára, hanem a formás, szépen kidolgozott és egészséges test elérése.
 
 
A veszélyes diéták királynője

Korábban botrányai mellett azzal is felhívta magára a figyelmet, hogy veszélyes diétába kezdett: rendszeresen olyan klinikai felhasználásra készült, az idegrendszerre ható gyógyszert szedett, amellyel a hiperaktív gyerekek kóros figyelemzavarát szokták kezelni. A tabletták egyik mellékhatása az étvágytalanság, emellett azonban folyamatos álmosságot is okoz – az egyéb káros mellékhatásról nem is beszélve. Szerencsére észbe kapott, vagy észhez térítették, mert később abbahagyta ennek a bogyónak a szedését.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X