Főoldal > AKTUÁLIS > Kellemetlen betegség döntötte le Jennifer Lawrence-t

Kellemetlen betegség döntötte le Jennifer Lawrence-t

betegségdiétafilmfogyásszépségsztár
0

Írta: and

Jennifer Lawrence manapság az egyik legelfoglaltabb színésznő, ugyanis új filmjét, Az éhezők viadala: A kiv&

Jennifer Lawrence manapság az egyik legelfoglaltabb színésznő, ugyanis új filmjét, Az éhezők viadala: A kiválasztott – 1. részt promózza nagy lelkesen. Vagyis a lelkesedés talán nem minden percét hatja át, ugyanis a híresség a közelmúltban elkapott egy makacs torokgyulladást, amiből ismerősei és munkatársai szerint elég nehezen tud kigyógyulni.

jenniferlawrence2.jpg ()A betegség minden bizonnyal Az éhezők viadala stábjában kering, Jennifer pedig kollégájától, Josh Hutchersontól kaphatta el, aki az új mozifilm kapcsán szervezett londoni fotózáson nem is tudott részt venni, annyira rosszul érezte magát.

A híres színésznő az eseményen megjelent ugyan, és fehér nadrágkosztümjében nagyon elegánsan is festett, de az sokaknak feltűnt, hogy kevesebbet mosolygott – szinte biztos, hogy a torokfájás miatt. Szerintünk is alig várta, hogy a felhajtást egy teára és egy kis pihenésre cserélhesse a szállodai szobájában.

A sztárt egyébként nagyon féltik a rajongói, hiszen jó ideje küzd már ezzel a torokfájós betegséggel, és egyelőre nem tud teljesen meggyógyulni. Valószínűleg használna neki néhány nap teljes kikapcsolódás, és sok alvás, de a film promóciója miatt most éppen ez az, amit nem engedhet meg magának.

A torokfájás valószínűleg az étvágyára is kihat, de ha néhány napig kevesebbet eszik, még szerencsére nem kell tartanunk, hogy elveszíti vékony, de nőies vonalait. Szándékosan pedig eszébe sem jutna fogyókúrázni, ő nem az a fajta lány.

jenniferlawrence3.JPG ()Jennifer korábban elmondta, hogy mindig rendesen eszik, mert éhesen képtelen lenne koncentrálni és dolgozni. Az egészséges falatok mellett olykor kedvez egy kicsit magának, és gyorskajával, pizzával vagy csokoládéval kényezteti magát. Sőt elmondása szerint, ha ehhez egy kis tévézés is jöhet, például valami jó kis reality, akkor már majdnem tökéletes az esti kikapcsolódása.

Persze ahhoz, hogy ilyen csinos maradhasson, nem viheti túlzásba sem a pizzázást, sem a kanapén heverészést. Izzasztó edzések helyett viszont szívesebben megy sétálni, túrázni, vagy választ csapatsportokat – mivel két bátyja van, a fiús sportok sem állnak tőle távol. Régebben hokizott, baseballozott és kosárlabdázott is.

Tehetsége, humora, szépsége és nem utolsósorban csodás alakja miatt is választották őt idén egy külföldi magazin szavazásán a világ legszexibb nőjének, de hiába gondolja úgy a Földön több százezer lány és fiú, hogy Jennifer egyszerűen tökéletes, ő mégsincs megelégedve magával.

„Nem szeretem a combomat, sem a narancsbőrömet. Emellett azt sem, hogy a fotókon és a filmvásznon általában úgy nézek ki, mintha fel lennék puffadva” – nyilatkozta korábban, amikor külseje és alakja volt a téma egy interjúban. Hát, nem tudjuk, ő milyen képeket lát saját magáról, de mi ilyesminek nyomát sem észleltük soha…

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X