Főoldal > AKTUÁLIS > Látványos dekoltázs: megcsináltatta melleit a fiatal énekesnő?

Látványos dekoltázs: megcsináltatta melleit a fiatal énekesnő?

dekoltázsdiétafogyásmellmellműtétszépségsztár
0

Írta: and

Selena Gomezről azt beszélik, hogy kissé különös gyógyírt talált a Justin Bieberrel való &

Selena Gomezről azt beszélik, hogy kissé különös gyógyírt talált a Justin Bieberrel való – ezúttal vajon végleges? – szakítására, mégpedig a mellnagyobbítást. Az énekesnő egyelőre nem erősítette meg, hogy kés alá feküdt volna, de ezt a hírességek viszonylag ritkán teszik meg.
 
Ruhaválasztásával viszont tovább hergelte a pletykálkodókat, amikor egy elég mélyen dekoltált, ezüstszínű ruhában jelent meg a LACMA gálán – elhomályosítva modell barátnője, Cara DeLevingne tündöklő szépségét, és a többi sztár ragyogását is.
 
selenagom2.jpg ()Sokak szerint biztos, hogy Selena kés alá feküdt, hiszen friss képeit és régi fotóit összehasonlítva jól látható, mennyire megváltozott az énekesnő dekoltázsa. Az egyik külföldi lap egy plasztikai sebésznek is mutatott régi és új képeket Selenáról, még a nyáron, és az orvos akkor azt mondta, hogy szerinte a sztár nemrég fekhetett kés alá, és a mellei egyértelműen teltebbek lettek a műtét után.
 
A tinisztár mellei tényleg teltebbnek tűnnek, de persze néhányan azt gondolják, nem kell ebbe mindenféle plasztikákat belelátni, hiszen lehet, hogy csupán a ruhaválasztás teszi látványosabbá a melleit. Mások szerint viszont egyszerű edzőcuccban is látszik a változás, amit Selena most már ha akarna sem tudna letagadni.
 
Apropó edzőcucc, az énekesnő manapság már jobban odafigyel a rendszeres sportra és az étrendjére is. Korábban voltak problémái abból adódóan, hogy nem táplálkozott megfelelően, és azt ő maga is elismerte: olykor csak egy szelet csokit tud felkapni, annyi a dolga.
 
Egy másik interjúban viszont arról beszélt, hogy szereti a napjait anyukája omlettjével kezdeni, amibe gomba, hagyma és sajt is kerül. Ez tápláló, finom, és egész délelőttre feltölti őt energiával. Ebédre általában egy szelet húst eszik, például pulykát vagy csirkemellet, vacsorára pedig szívesen választ olasz ételt, mondjuk egy adag lasagnát.
 
selenagom3.jpg ()A főétkezések között viszont korábban gyakran nem tudta fékezni magát, és olykor csokival, cukorkákkal vagy savanyú uborkával tömte tele a bendőjét. Ez elég messze áll a kiegyensúlyozott diétától, amivel azóta talán már megismerkedett.
 
Friss fotóit elnézve valószínűleg kardió- és súlyzós edzéseket, illetve jógát vagy pilatest is beiktathatott edzéstervébe, ugyanis karjai és lábai nemcsak vékonyak, hanem izmosabbaknak is tűnnek a korábbi képeken látottaknál.
 
Selena régebben alkalmanként edzőtermi mozgással és tánccal hozta formába magát egy-egy forgatás vagy fellépés előtt, a színpadi produkciókhoz szükséges kondit pedig kardiógyakorlatokkal tudta elérni, például még több futással, úszással vagy biciklizéssel.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X