Főoldal > AKTUÁLIS > Mi lett vele? Döbbenetesen eltorzult Renée Zellweger arca

Mi lett vele? Döbbenetesen eltorzult Renée Zellweger arca

arcdiétafogyásplasztikaszépségsztár
0

Írta: and

 Biztosak vagyunk abban, hogy az elmúlt napok során te is belefutottál valahol Renée Zellweger friss fotóiba.

 
Biztosak vagyunk abban, hogy az elmúlt napok során te is belefutottál valahol Renée Zellweger friss fotóiba. Igen, azokra gondolunk, amiken már egyáltalán nem úgy néz ki, mint Renée Zellweger. Ugyanis másmilyen a szeme, a szemöldöke, de valahogy az arca teljes egészében is annyira különbözik a világ által megismerttől, hogy szó szerint senki sem ismert volna rá, ha nem tudtuk volna, hogy ő jelent meg az egyik magazin Los Angeles-i díjátadó gáláján.
 
A 45 éves színésznőről sokan sok mindent írtak az elmúlt napokban, és a legvalószínűbb, hogy szemhéjplasztikája miatt lett nagyobb a szeme, illetve emiatt csökkent a távolság szemei és szemöldöke között. Renée hamar megunta, hogy az egész világ találgat, és mindenki róla beszél, ezért gyorsan reagált a plasztika-botrányra.
 
renee2.jpg ()Az egyik amerikai magazinnak azt mondta, örül, hogy az emberek észreveszik a változást, manapság ugyanis egészségesebb és boldogabb, mint valaha. „Másmilyen életet élek, ami boldog és teljes. És örülök, ha ezt mások is látják rajtam” – nyilatkozta, de azt nem tudjuk, ezt mondjuk egymillió emberből hányan hitték el…
 
„A barátaim mindig azt mondogatják, mennyire nyugodtnak, békésnek látszom. Ezt már régóta nem éreztem ennyire én sem saját magamon. Korábban nem vigyáztam magamra eléggé, de ez az elmúlt időszakban megváltozott” – tette hozzá a színésznő, aki lassított életvitelén, és a korábbi pörgés helyett a szeretetet és az otthonteremtést helyezte előtérbe.
 
Ismerősei szerint az örökbefogadást is fontolgatja barátjával, Doyle Bramhallal. „Renée mindig is szeretett volna családot alapítani, gyerekekre vágyik, de azt mondja, ez másképp fog megtörténni, mint ahogyan azt régebben eltervezte” – árulta el a sajtónak egyik névtelenül nyilatkozó barátja.
 
A színésznő erről nem beszélt, de annyi biztos, hogy a rendszeres sportot akkor sem fogja abbahagyni, ha már egy-két gyerkőc is futkos körülötte. Mivel azt mondja, számára a mozgás már életformává vált, és enélkül nem is tudna élni sem.
 
renee3.jpg ()Általában súlyzós edzéseket végez, olykor táncol, illetve minden nap fut. „A napjaimnak ez az a része, ami csak rólam szól. Ilyenkor egyedül vagyok a gondolataimmal, és erre mindig szükségem van” – mondta, amikor egy interjú során a futásról kérdezték.
 
A rendszeres mozgás mellett a táplálkozásra is odafigyel: Gwyneth Paltrow-hoz hasonlóan a makrobiotikus táplálkozás híve, vagyis csak friss ételeket, teljes kiőrlésű gabonát, halat és zöldségeket fogyaszt. Az anyagcseréje miatt különösen óvakodnia kell a szénhidráttól, hiszen az a típus, akire egy kevéske is azonnal rárakódik.
 
Renée teste egyébként az elmúlt évek során sokat változott. Bridget Jones szerepe kedvéért az első két filmre 15 kilót hízott: az első mozi forgatása előtt pizzával és fánkkal tömte magát, és leállt az edzéssel. A második filmnél viszont már sokkal tudatosabb volt – egy dietetikus által összeállított, magas kalóriatartalmú ételekből álló étrenddel szedte fel a kilókat.
 
A forgatások után villámgyorsan visszanyerte törékeny alkatát, amiben a futás és a tánc segített neki elsősorban. És bár sokan aggódtak érte a gyors fogyás, illetve vékony alakja láttán, barátai és ismerősei szerint nem volt baj. Renée ugyanis kiegyensúlyozott ember, akinek sokat segít, hogy megtalálta a számára legmegfelelőbb étrendet és kedvenc mozgásformáját, a futást, valamint szerelmének köszönhetően a nyugalmat és az igazi boldogságot is. De mi azt azért sajnáljuk, hogy a lány, akit anno Bridget Jonesként megismertünk és megszerettünk, már nincs többé.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X