Főoldal > AKTUÁLIS > Sokkolóan néz ki a botrányhősnő Kim Kardashian

Sokkolóan néz ki a botrányhősnő Kim Kardashian

diétafogyásszemöldökszépségsztár
0

Írta: and

Kim Kardashian valószínűleg nem bírja elviselni, ha néhány napig nem ő van a középpontban, ezért

Kim Kardashian valószínűleg nem bírja elviselni, ha néhány napig nem ő van a középpontban, ezért mindig kitalál valamit, hogy szerepeljen a lapokban. Vagy legalább néhány internetes oldalon, ahol a kommentelők szabadon „garázdálkodhatnak” a fotóinál.

Legutóbb azzal sikerült ezt elérnie, hogy kiszőkíttette a szemöldökét kishúga, Kendall Jenner szülinapi bulijára. Ezzel is eléggé felhívta magára az emberek figyelmét, sőt, sokan ki is akadtak ezen a húzásán. De ha ez még nem lett volna elég, a modell Cara DeLevingne-nel állt össze egy fotóra, akinek vastag szemöldöke az egyik védjegye. Így még feltűnőbb a kontraszt, és mindkettőjükről biztosan beszélni fognak…

Kim egyébként néhány nap múlva visszafesttette a szemöldökét, de a fotót még így is sokan, jó ideig fogják emlegetni. A híresség ennek valószínűleg örül, és erre a népszerűség-hajhászó húzására is legalább olyan büszke lehet, mint nagy fogyására.

kimszemoldok2.jpg ()

Kim a kislánya, North születése után összesen 25 kilót fogyott. Lendülete pedig azóta sem hagyott alább: rendszeresen jár sportolni, olykor barátnője, Blac Chyna társaságában, és az étrendjére is odafigyel.

„Semmi ’rossz’ szénhidrát, nagy elszántság és sok edzés” – osztotta meg titkait egy külföldi lappal, amikor arról kérdezték, hogyan érte el ezt a látványos fogyást. A reality sztár diétája azért ennél összetettebb volt: az Atkins-diétára szavazott, melynek alapján egy dietetikus személyre szabott étrendet állított össze számára.

Megvoltak tehát azok a hozzávalók és ételek, amiket Kim az egyes napszakokban fogyaszthatott. Ezeket mindig tálcákra készítve kapta meg reggel, délben és este. És mivel finomak, táplálóak, egészségesek, valamint bőséges adagok voltak, csak ritkán éhezett meg a főétkezések között.

„Sok sovány húst, egészséges zsírokat és szénhidrátokat, zöldségeket, gyümölcsöket, sajtot, diót, mogyorót és avokádót eszem” – árulta el a szexi híresség. Ami pedig a sportokat illeti, Kim a szülés után néhány héttel már felkereste Tracy Andersont, aki saját, kardiót és súlyzós edzéseket ötvöző edzésprogramjával segített neki formába lendülni. A „kötelező” edzéseket futással és kocogással egészítette ki, amire rajongóit is bátorítja.

De vajon mi igaz azokból a hírekből, hogy a gyors és látványos fogyást – részben vagy teljesen – plasztikai sebész segítségével érte el? Kim állítása szerint egy szó sem. „Ezt a leghatározottabban cáfolom. Életem egyik legnagyobb eredménye ez a fogyás, és senki nem veheti el tőlem! Nálam kitartóbb embert sosem láttatok, és büszke vagyok arra, hogy egészséges életmóddal és sok sporttal fogytam le” – mondta a sztármami.

Kim elmondása szerint kitartását és maximalizmusát az esküvőjén is megcsillogtatta. Május 24-én, Olaszországban tartott menyegzőjén azonban nem érte be annyival, hogy alakja, ruhája és az esküvő is tökéletes legyen: férje, Kanye West állítása szerint első közös, férj és feleségként készült fotójukat négy napig retusálták, mielőtt megmutatták volna a sajtónak. Ha eddig nem lettünk volna biztosak benne, most már száz százalékosan állíthatjuk, hogy ők ketten tényleg megtalálták egymást. 

Fotó: Instagram


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X