Főoldal > AKTUÁLIS > Új kihívás előtt áll Hódi Pamela

Új kihívás előtt áll Hódi Pamela

diétafogyáskihívássztár
0

Írta:

A tél közeledtével egyre kevesebb szerep jut a fittség és jó forma megőrzésének. Ez adta az &

A tél közeledtével egyre kevesebb szerep jut a fittség és jó forma megőrzésének. Ez adta az ötletet Hódi Pamelának, hogy meghirdesse 100 napos kihívását. A fogyni vágyók november végéig jelentkezhetnek Pamela felhívására.

Az Ördögnyelv Roadshow első három kitelepülésére több ezer érdeklődő látogatott el, hogy Pamelától személyesen kapjanak információt az ázsiai csodanövény hatásáról. A tanácsokon kívül kedvezményre jogosító kuponokkal, mintaétrenddel és edzéstervvel gazdagodhattak a résztvevők. A szerencsések a sikeres diéta felépítéséhez nagy segítséget nyújtó testösszetétel-mérésen is részt vehettek.

pamela2.jpg ()A budapesti rendezvényt Vámos Erika nyitotta meg, hiszen ha valaki, az ország TestŐre igen nagyra értékeli az egészséges életre való buzdítást.
„Nagyszerű ötletnek tartom Pamela kihívását, hiszen ezzel több ezreket motiválhat arra, hogy új és egy egészségesebb életet kezdjenek meg 2015-ben. Amikor felkértek az Ördögnyelv Roadshow háziasszonyának, nagy örömmel fogadtam el, sőt úgy határoztam, hogy a 100 napos kihívás legeredményesebb versenyzőjét én is megjutalmazom egy különdíjjal. A nyertes a Több mint TestŐr életmódmagazin egy epizódjának társ-műsorvezetője lehet majd!”- jelentette be Vámos Erika.

A 100 napos kihívás elsődleges célja, hogy felhívja a figyelmet az egészséges életmódra. Hódi Pamela januárig ad haladékot az elszánt jelentkezőknek.

„Már egy éve követik nyomon milliók az életemet, így láthatták azt is, hogy szülésem óta közel 20 kg-tól szabadultam meg a púderszínű dobozba zárt Ördögnyelv kapszulák segítségével. Rengeteg üzenetet kapok, hogy adjak tanácsokat, diétás tippeket. Innen jött a 100 napos kihívásom ötlete és őszintén remélem, hogy sokan velem tartanak majd. Az a szerencsés jelentkező, akinek sikerül önmagához képest a legjobb formát hoznia, nemcsak megújult külsővel, hanem értékes nyereményekkel kezdheti majd meg az új évet. A jelentkezőket – szakemberek mellett – természetesen én is pontozni fogom majd.”- mondta el az Édes élet sztárja.

Pamela látványos fogyása és példaértékű életmódváltása sokak számára jelent motivációt, így nem meglepő, hogy folyamatos kérdésekkel bombázták őt az  Ördögnyelv Roadshow helyszínein. A gyönyörű édesanya készséggel igyekezett válaszolni mindenkinek, de boldogan szánt időt a közös fotók készítésére és  autogram osztogatásra is. Az eseményekről további információk és képi beszámolók az Ördögnyelv közösségi oldalán találhatóak.

A több tízezreket megmozgató Ördögnyelv őrület most tehát újabb hódításba kezd. A 100 napos kihívásra fényképes önéletrajzzal várják a jelentkezőket a kihivas@ordognyelv.hu email címen 2014. november 24.-ig.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X