Főoldal > AKTUÁLIS > Egy szál bugyiban rázza a fenekét Beyoncé

Egy szál bugyiban rázza a fenekét Beyoncé

diétaénekfenékfogyásklipsztártánczene
0

Írta: and

Beyoncé mindig képes meglepetést okozni: nemrég otthon készült 7/11 című videójában egy

Beyoncé mindig képes meglepetést okozni: nemrég otthon készült 7/11 című videójában egy kissé lenge öltözékben tűnik fel, ami ellen persze a rajongók többségének semmi kifogása nem lehet…
 
A 33 éves énekesnő bugyiban rázza az erkélyen: tapsol, táncol, sőt, a földön is felvesz néhány előre kitalált pózt. A híresség ezzel akár azt is üzenhetné, hogy „ki az a Jennifer Lopez”, hiszen a videó után mindenki az ő hátsójáról beszélt, a popókirálynőnek tartott J. Loról szó sem esett. 

beyonceklip2.jpg () 
Beyoncé egyébként büszkén mutathatja meg vonalait akár bugyiban is az egész világ előtt, hiszen fantasztikus formában van – első pillantásra, ha nem tudnád, kiről van szó, ugye te sem mondanád meg róla, hogy 33 éves, kisgyerekes anyuka?
 
A sztár meg is dolgozik azért, hogy megőrizze ezt a szuper formát. Rendszeresen sportol, odafigyel az egészségére, és olykor új étkezési szokásokat, étrendeket is kipróbál – nem diétázik, mert ezek sikerében már nem hisz, inkább a táplálkozásán változtat.
 
Így tavaly a vegán étrend követője lett férjével, Jay-Z-vel, és bár a dolog úgy indult, hogy karácsonyig nem esznek állati eredetű táplálékot, de a dolog annyira bejött nekik, hogy 2014 első hónapjaiban is a sztárpár húsmentes mindennapjairól cikkeztek a lapok.
 
Ha kitartanak elhatározásuk mellett, könnyen lehet, hogy évekre vegánok akarnak majd maradni. Jay-Z is írt erről egy korábbi blogbejegyzésében. „A pszichológusok azt mondják, 21 nap kell ahhoz, hogy legyőzd egy régi szokásod, vagy kialakíts egy újat. A 22. napon már nyert ügyed van.”

beyonceklip3.jpg ()
 
„Egy nagyon jó barátom vegán, és ő bátorított, hogy próbáljam ki egy ideig a csak növényi alapú reggelit. Nekem bevált, sokkal jobban érzem így magam. És egyszerűen helyes lépésnek tűnik, hogy így étkezzem” – folytatta.
 
Felesége pedig úgy tűnik, ebben is remek partner, ahogyan néha a közös edzésekben is. Ha ezt nem tudják összeegyeztetni, az énekesnő akkor sem csügged, inkább intenzív kardióedzéseken izzad, súlyzózik vagy más, személyi trénere által javasolt gyakorlatokat végez a konditeremben.
 
Mi az igazság a válásról?
Bár időről időre felröppennek olyan hírek, vagy inkább híresztelések, hogy az álompár útjai elválnak, Beyoncé és Jay-Z igyekszik ezeket cáfolni. Rendszeresen jelennek meg kéz a kézben, vagy egymást átkarolva a nyilvánosság előtt, legutóbb például New Yorkban kapták őket lencsevégre, sétájuk során, ahol elég szerelmesnek tűntek…

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X