Főoldal > AKTUÁLIS > Egyre dögösebb és szexisebb az egykor duci szőkeség

Egyre dögösebb és szexisebb az egykor duci szőkeség

diétafogyásfotószépségsztár
0

Írta: and

 A 34 éves híresség a szőnyegen pózolt, a képet pedig fel is tette az Instagramra.  Jessica Simpson a

 
A 34 éves híresség a szőnyegen pózolt, a képet pedig fel is tette az Instagramra.
 
Jessica Simpson a rajongói szerint egyre dögösebb, amit a híresség újabb és újabb Instagram-fotókkal igyekszik alátámasztani. Nemrégiben például egy olyan képet töltött fel magáról a netre, amin egy szőnyegen hempereg, miközben csábos pillantással néz a kamerába.
 
A 34 éves sztár sokak szerint nem tudja leplezni elégedettségét, hiszen gyermeke születése után nem kevés súlyfeleslegtől szabadult meg, míg mások úgy gondolják, a szőnyegen való szexi póz remek reklámja lehet legújabb projektjének, a Jessica Simpson Home lakberendezési kollekciónak, amiben talán szuper szőnyegek is kaphatóak lesznek.
 
Az énekesnőt nem igazán érdeklik a pletykák, inkább a lájkoknak és a kedves szavaknak örül. Ezekből pedig jó sok van, és még mindig számos gratulációt kap amiatt, hogy gyermeke, Ace születése után milyen szépen lefogyott. Jessica lépésről lépésre haladt, és a jó öreg „diéta és testmozgás” kombót vetette be a pluszkilók eltüntetése érdekében.

jessicasimpsonszexi2.jpg ()
 
Elkezdett odafigyelni a táplálkozására, és ő lett a Weight Watchers nevű, népszerű amerikai fogyókúrás program egyik arca is. A program lényege, hogy minden ételhez pontokat társít, és az is adott, hogy milyen testsúly esetén naponta hány pontnyi ételt lehet megenni. A szépség márciusban dicsekedett el azzal, hogy a tudatos táplálkozás segítségével elérte a kitűzött célját, de ettől függetlenül továbbra is odafigyel magára, hogy megőrizze csúcsformáját. 
 
De persze neki sem ment könnyen a fogyás, mindent csak lépésről lépésre csinált, és sikereit is így érte el. Hogy minden nap mozogjon, elkezdett gyalogolni a lakóhelye környékén, hol egyedül, hol a gyerekekkel, de sokszor férje, Eric is elkísérte. Mindig figyelt arra, hogy naponta legalább 10000 lépést megtegyen. Bomba formája emellett pedig annak is köszönhető, hogy felfogadta a sztáredző Harley Pasternakot, akivel hetente három alkalommal 45 percet edzett úgy, hogy minden testrészét alaposan megmozgassa.
 
Korábban azt nyilatkozta, hogy nem tartja rossz dolognak, hogy a nők a terhesség során felszednek pár kilót, mivel a várandósság folyamata nehéz, és a nők megérdemlik, hogy azt egyenek, ami jól esik nekik. Ettől függetlenül azonban nem szabad túlzásba vinni a terhesség alatti hízást, mert az nem tesz jót sem a babának, sem az anyukának, és persze a több felszedett kilót nehezebb is leadni.
 
Jessica Simpson büszke lehet az elért eredményre, hiszen jobban néz ki, mint valaha. Korábban is jó formába lendült egy-egy szerep kedvéért – gondolj csak a Hazárd megye lordjaiban játszott Daisy Duke-ra, aki bikiniben mosta le a kocsit, de ezek inkább csak alkalmi fogyások voltak. Most viszont úgy érzi, helyreállt életében az egyensúly, sokat tanult az egészséges táplálkozás és a rendszeres sport fontosságáról, és esze ágában sincs visszatérni korábbi, egészségtelenebb életmódjához.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X