Főoldal > AKTUÁLIS > Gasztroajándékot Karácsonyra!

Gasztroajándékot Karácsonyra!

főzésgasztrokarácsonyprogram
0

Írta:

A szobákból a Dunakanyarra, a szabadtéri, fűthető dézsából, valamint az ország legnagyobb term&eacute

A szobákból a Dunakanyarra, a szabadtéri, fűthető dézsából, valamint az ország legnagyobb természeti panorámájával rendelkező szaunájából pedig a Börzsönyre nyílik páratlan kilátás. Igazi öko szemlélet, a térség legnagyobb levendulaültetvénye, 8 különböző hangulatú vendégszoba és egy izgalmas gasztronómiai élményt nyújtó konyha. Ez csak néhány a sok csodából, mely azokra vár, akik pihenésük céljául a novemberben megnyitott vendégházat választják, mely gyöngyszemként bukkan fel Zebegény dombjai között. Egy fiatal közgazdász házaspár egyedülálló és megvalósult álma a Natura Hill Zebegény, ahol decemberben gasztroajándék készítő programokkal is készülnek. Mert nincs annál jobb, mint a Börzsönyben szedett csipkebogyóból készíteni a csipkebogyólevet.

PROGRAMOK

December 5. – sütőtöklekvár készítés
December 6. – céklakompót készítés csillagánizzsal
December 12. – csipkebogyó bólé készítése, előtte csipkebogyó gyűjtése az erdőben
(ilyen egy valóban 100 %-os gasztroajándék)
December 18. – habcsók készítés – saját készítésű, ehető díszek készítése a karácsonyfára

A programok délután 2 és 5 óra között kerülnek megrendezésre.

Ahogy a világ halad előre és múlnak az évek, a vendéglátás és a turizmus is hatalmas változásokon megy keresztül. Egyre több olyan hely születik, melyek kialakításakor a tulajdonosok nem csak saját és vendégeik igényeit szeretnék maximálisan kielégíteni, de a természet és a környezet felé is ugyanilyen gondossággal fordulnak. Így tesz a Natura Hill Vendégház is, melynek minden szegletét a fenntarthatóság figyelembevételével tervezték. A konyha azokból a friss alapanyagokból dolgozik, amelyeket a termelői piacon, vagy a szomszédos gazdáktól szereznek be, de ezek nagyobb része a tavasszal kialakításra kerülő konyhakertben is megterem majd. Alapanyagaik nagy része amellett, hogy helyben terem, biodinamikus termőhelyről származik. Amit nem tudnak helyben megvásárolni, ott is törekszenek a bio és fairtrade hozzávalók használatára.

Lesznek a vendégházban gasztronómiai foglalkozások a séf, Gál Attila vezetésével, akinek nevéhez fűződik már egy a Michelin kalauz által is ajánlott étterem, így természetesen Natura Hillen sem adja alább.
Részletek:

A gasztrokurzusokra jelentkezni az adrienn@naturahill.hu e-mail címen lehet.
A gasztrokurzusok ára: 3.000 Ft / alkalom
http://naturahill.hu/
https://www.facebook.com/naturahillzebegeny


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X