Főoldal > AKTUÁLIS > Gillian Anderson közel az 50-hez is tündököl

Gillian Anderson közel az 50-hez is tündököl

diétafogyásruhaszépségsztár
0

Írta: and

 Gillian Anderson nevének hallatán sokan még mindig az X-aktákra gondolunk vissza: a sikersorozatra, melyben a sz&

 
Gillian Anderson nevének hallatán sokan még mindig az X-aktákra gondolunk vissza: a sikersorozatra, melyben a színésznő Scully ügynököt alakítva eredt rejtélyek és természetfeletti lények nyomába.
 
Napjainkban már 46 éves, de ez nem igazán látszik meg rajta. Nemrég például a 60. London Evening Standard Awards díjkiosztó gálán kapták őt lencsevégre, ahol egyrészt megnyerte a legjobb színésznőnek járó díjat, másrészt pedig mindenkit ámulatba ejtett, milyen jól néz ki napjainkban is.
 
Sokak szerint ezt a hatást csak fokozta az a pánt nélküli, földig érő, virágmintás ruha, amiben a híresség megjelent a gálán. Ráadásul okosan követte „a kevesebb több” elvét, így sem a kiegészítőkkel, sem a sminkkel nem esett nagyon túlzásba, csak a ruhát hagyta érvényesülni.
 
A sztár le sem tagadhatná, hogy most nagyon boldog és elégedett, amiről nemrég egy interjúban is beszélt: azt mondta, korábban gyakran előfordult vele, hogy rossz időszakaiban még abba a hibába is beleesett, hogy ő is túl kemény volt saját magával, de ez most már nincs így. Ráadásul egy ideje jó periódusban is van, és úgy érzi, most igazán jól sikerülnek a dolgai.

gillian2.jpg ()
 
A Hajsza, a Krízis és a Hannibal című sorozatokban is látható Gillian nemcsak jó életszakaszban, hanem jó formában is van. Korábban azt nyilatkozta, hogy diétázni nem hajlandó, tehát mindenből eszik, amit csak megkíván, de figyel a mennyiségekre. Nem eszik minden nap hamburgert, de ha úgy érzi, képtelen lenne folytatni a napját egy hambi nélkül, akkor egy felet megeszik. Lassan, élvezettel fogyasztja el az ételt, így kevesebbet is kíván belőle.
 
A főétkezéseket nem hagyja ki, és igyekszik a köztes időben semmit sem enni. Ha mégis megéhezne, egészséges nasival csillapítja a rátörő farkaséhséget, ami lehet például zöldség, gyümölcs, humusz vagy egy marék mandula.
 
Emellett minden este átgondolja, miket szedett a tányérjára aznap, mert nála ez is része a tudatos és egészséges táplálkozásnak. Sok friss zöldséget, salátát és gyümölcsöt fogyaszt, ezért általában elégedett magával, de ha aznap hamburger vagy szénhidrátdúsabb étrend volt nála a nyerő, akkor vacsorára csak valami könnyűt eszik, például egy finom salátát.
 
A többletkalóriákat szívesen le is mozogja, hiszen imádja a vízi sportokat, például gyakran úszik, vagy kocog a part menti homokban. Másik kedvenc mozgásformája a jóga, amit évek óta lelkesen űz.
 
Mitől ilyen szép Gillian Anderson sminkje?
 
Az X-akták színésznője számára három dolog nagyon fontos: a megfelelő arctisztítás, egy szuper arckrém és a tökéletes alapozás. Emellett nem használ rúzst, csak szájfényt, szemhéjpúderei és körömlakkjai pedig világos színek helyett inkább sötét árnyalatokban pompáznak. Kedvenc sminktrükkje a szépen kihúzott szem, amivel egy perc alatt kiemelheti a tekintetét.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X