Főoldal > AKTUÁLIS > Modell lett Stephen Baldwin gyönyörű lánya, Hailey

Modell lett Stephen Baldwin gyönyörű lánya, Hailey

diétadivatfogyásmodellszépségsztártrend
0

Írta: and

 Úgy tűnik, a Baldwin családban nemcsak a színész apukák, hanem a felcseperedő „kislányok”

 
Úgy tűnik, a Baldwin családban nemcsak a színész apukák, hanem a felcseperedő „kislányok” is kivívják maguknak az ismertséget és a hírnevet: Ireland Baldwin után ugyanis unokatestvérének, Hailey-nek is jó, ha megjegyezzük a nevét.
 
A 18 éves leányzó kuzinjához hasonlóan szintén modellként bontogatja a szárnyait, nem is sikertelenül: nemrég a V magazin téli kiadásában pózolt, amit a szerkesztők mellett a laikusok is csodálkozva vehetnek szemügyre.
 
Mi tagadás, mindent tud a divatról, stílusa pedig nem csak egy-egy fotózás erejéig tökéletes. „Örülök, hogy a mostani fotózáson Riccardo Tisci, Nicolas Ghesquiere, Karl Lagerfeld ruháit viselhettem, de a magánéletben Marc Jacobs, Sonia Rykiel, a Balmain, a Proenza és a Saint Larent is a kedvenceim közé tartoznak” – sorolta. Majd hozzátette, hogy szerinte az a legszexibb, ha valaki erőlködés nélkül is stílusos tud lenni, amiben Rosie Huntington-Whiteley-t tartja a legjobbnak.
 
haileyb2.jpg ()Mivel Hailey apukája, Stephen Baldwin ismert színész, rendező és producer, sokan biztosra veszik, hogy a fiatal modellnek könnyű dolga van az érvényesülés terén. Ő viszont nem ért ezzel egyet, hanem inkább azoknak ad igazat, akik szerint a hírességek gyerekeinek mindenki másnál keményebben kell dolgozniuk a sikerért. Hiszen az már valami, ha saját maguk miatt szereznek érdemeket, és saját eredményeik miatt kerülnek reflektorfénybe – csak addig el kell jutniuk.
 
Hailey le sem tagadhatná, hogy jól érzi magát a világában, és modellmunkái boldoggá teszik. De persze igyekszik nem túl komolyan venni az életet, és szabadidejében legszívesebben barátaival lazít, akik – nem meglepő módon – szintén elég ismert emberek, például Kendall Jenner, Jaden Smith és Miley Cyrus.
 
„Szerintem a barátságban nem számít, hogy híresek vagyunk-e, csak az a lényeg, hogy szeretünk-e együtt lógni, és bízunk-e a másikban. Valamint nekem az is fontos, hogy a barátaimmal megértsük egymás életmódját, meg azt, hogy akár az utolsó pillanatban is közbejöhet bármi” – nyilatkozta.
 
Hailey nemrég ünnepelte 18. születésnapját, ahová Kendall és Kylie Jenner mellett meghívta az R&B énekes Khalilt és Justin Biebert is. Khalillal az Instagramra is felöltött egy fotót, ikertesójának nevezve az énekest, mert ugyanazon a napon születtek, november 22-én, csak Khalil a 20. szülinapját ünnepelte aznap.
 
A modell biztosan engedélyezett magának egy szelet tortát, de egyébként odafigyel a helyes étkezésre, valamint rendszeres sporttal is tesz vonali megőrzéséért: kedvencei a kardió- és lábformáló gyakorlatok, illetve nagyon szeret balettozni is.

Fotó: Daily Mail, Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X