Főoldal > AKTUÁLIS > Tökéletes testet villantott a 39 éves Eva Longoria

Tökéletes testet villantott a 39 éves Eva Longoria

alakbikinidiétafogyásfürdőruhaszépségsztártest
0

Írta: and

 Sokan félve veszik tudomásul, ha kerek születésnapjuk közeledik: összerezzennek annak gondolatára,

 
Sokan félve veszik tudomásul, ha kerek születésnapjuk közeledik: összerezzennek annak gondolatára, hogy 40, 50 vagy még több évesek lesznek. Eva Longoriának viszont nincs oka erre, hiszen most, 39 évesen is szuper formában van.
 
A Született feleségek színésznőjét Miami Beachen, egy medence partján kapták lencsevégre, ahol barátjával, José Antonio Bastonnal lazított. A színésznőt úgy tűnt, kicsit sem zavarja, hogy ezüstszínű bikinije bizony nem sokat bízott a bámészkodók és a fotósok képzeletére… de a helyében ez minket sem nyugtalanított volna, sőt, legalább ilyen büszkén vállalnánk, ha ilyen lenne az alakunk.
 
evalongoria2.jpg ()Ezt a testet persze Evának sem adják ingyen, ahogy mondani szokás. Az aerobik oktatóból lett sztár napi másfél-két órát sportol, ügyelve arra, hogy ez soha ne legyen rutinszerű elfoglaltság. Ha egyik nap például jógázott, másnap kardiózik, súlyzós gyakorlatokat végez, vagy úszni megy, harmadnap pedig a barátaival túrázik egyet.
 
Ehhez a változatos edzéstervhez átgondolt étkezés is társul. „Abban is hiszek, hogy ami nem válik be, azt nem szabad erőltetni. Erre remek példa, hogy egy évig vegetáriánus voltam, és szinte csak zöldségeken, salátákon, friss gyümölcsön éltem. Tudom, ez elég szigorú felfogás, de azt hittem, működni fog. Nem így történt. Egy idő után rádöbbentem, hogy hiányzik a hús, ezért olykor ez is belefér az étrendembe” – nyilatkozta korábban.
 
Evának nem ez volt az első és egyetlen olyan eset az életében, amikor saját tévedésével kellett szembesülnie, és bizony nem kicsit volt fájdalmas a dolog. Mindannyian sajnáltuk, amikor 2011-ben házassága szörnyen rossz véget ért. Később együtt szorítottunk neki, amikor Eduardo Cruzzal (Penelope és Monica testvérével) randizott, de úgy tűnt, 2012 júniusában végleg szakítottak.
 
Később állítólag újra randizgatni kezdtek, de Evának a barátai szerint elege lett abból, hogy Eduardo nem tudja, mit akar. Ezzel együtt túlságosan befolyásolható alkat, akit testvérei – Penelope és Monica Cruz – meg tudtak ingatni Eva iránt táplált érzelmeiben.

evalongoria3.jpg () 
Most pedig nagyon drukkolunk a Született feleségek sztárjának azért, hogy Jose Antonio Bastonnal sokáig tartson a boldogsága. Állítólag már szóba került köztük a szálak szorosabbra fűzése, de egyelőre nem tudjuk, Eva készen áll-e a csalódásai után arra, hogy mélyen belevesse magát a szerelembe, és örülni tudjon a boldogságnak egy igazi férfi mellett, aki hercegnőként kezeli és imádja őt.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X