Főoldal > AKTUÁLIS > Elképesztően néz ki a 61 éves popsztár

Elképesztően néz ki a 61 éves popsztár

diétaénekesnőfogyásöltözéksztár
0

Írta: and

Rózsaszín haj, latex nadrág – hát, szinte biztosak vagyunk abban, hogy te sem így képzelsz el egy

Rózsaszín haj, latex nadrág – hát, szinte biztosak vagyunk abban, hogy te sem így képzelsz el egy hatvanas éveiben járó nőt. Márpedig Cyndi Lauper úgy döntött, megjelenésében sem szeretné a tömeget követni, ezért színes frizurával és testhez simuló naciban jelent meg egy jótékonysági eseményen, melynek egyik háziasszonyaként is helyt kellett állnia.
 
Az énekesnő ezt nem érezte kényszernek, sőt, egy interjúban elmondta: nagy örömmel jótékonykodik, főleg, mert saját alapítványa révén is tud olyan fiatalokat támogatni, akiknek nagy része szexuális irányultsága miatt került az utcára. Sokukat valószínűleg szüleik tagadták ki, mások pedig félelmükben szöktek el otthonról.
 
A Girls Just Want To Have Fun és Time After Time című slágerek előadójaként is ismert Cyndi nemcsak a jótékonykodást veszi komolyan, hanem egészségének és fittségének megőrzését is.
 
cyndi2.jpg ()A 61 éves híresség korábban beleásta magát az egészséges táplálkozás rejtelmeibe, hiszen rájött arra, milyen fontos az, hogy mivel tápláljuk a szervezetünket. Egészségesen étkezve nemcsak jobban érezzük magunkat, és több lesz az energiánk, hanem tartósan is megalapozzuk jó közérzetünket, fittségünket, illetve számost betegséget tudunk távol tartani.
 
Cyndi számára fontos, hogy olyan termékeket vásároljon, amik a lehető legkevesebb permetszerrel „találkoztak”. Ezért évek óta bioélelmiszereket vesz, azok közül is a vastagabb héjú termékeket keresi elsősorban.
 
„Gyakran kerül az asztalunkra spárga, avokádó, káposzta, édes kukorica, grapefruit, kivi, mangó, gomba, hagyma, édes krumpli, papaya, ananász, kantalup dinnye, édes borsó, padlizsán. Ezek nemcsak finomak, hanem nagyon egészségesek is” – mondta a sztár, aki elmondása szerint nemcsak azt oldja meg a férjével, hogy valamelyikük minden nap egészséges vacsorát készítsen, hanem gyakran utazó fiuknak is ilyesmit csomagolnak. 
 
„Nem fogyasztunk búzalisztet, sem olyan ételeket, amik glutént tartalmaznak. Sokat olvastam a témáról, és engem meggyőztek, hogy glutén nélkül egészségesebb az élet” – árulta el. Majd hozzátette, mindig tanul valami újat az egészséges étkezésről.
 
„Korábban vitaminokat és különféle vitamin-italokat fogyasztottam, manapság viszont az ételekből próbálom beszerezni a szükséges tápanyagokat. Próbálok nyers ételekkel táplálkozni, mint például zöldségek, gyümölcsök, vagy saláták, és az egészséges étkezést igyekszem rendszeresen sporttal is kiegészíteni” – mondta Cyndi Lauper.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X