Főoldal > AKTUÁLIS > Mark Wahlberg nejének van a legszexibb feneke a világon?

Mark Wahlberg nejének van a legszexibb feneke a világon?

edzésfenékfitneszfogyásmodellszépségszexisztárwellness
0

Írta: and

 Aki eddig nem tartotta a szerencse fiának Mark Wahlberget, az most biztosan meggondolja magát, ugyanis a sztárnak nemcsak a

 
Aki eddig nem tartotta a szerencse fiának Mark Wahlberget, az most biztosan meggondolja magát, ugyanis a sztárnak nemcsak a mesés karrier, a hírnév és a vagyon jött össze, hanem szép család és egy szexi feleség is.
 
Nejéről, Rhea Durhamről nemrég egy elég dögös fotó járta be a világot: az internetre karácsony után került fel egy felvétel, ami külföldi oldalaknak és az olvasók megosztásainak köszönhetően gyorsan népszerűvé is vált.
 
A Barbadoson készült képen Rhea a tengerben relaxál férjével, belekapaszkodik a nyakába, és talán egy kis puszit is lehel rá. De a többség nem ezt nézi, hanem tökéletes popóját, ami a hullámok fölé magasodik.
 
A rajongók persze azonnal beindultak, ahogy a kommentelők is: a többség véleménye szerint a 36 éves modell egy igazi bombázó, sőt, sokak szerint neki van a legjobb feneke az egész világon – Mark Wahlberg ezzel valószínűleg mosolyogva, bólogatással fejezi ki az egyetértését.

rhea2.jpg ()
 
Rhea egyébként nem mellékesen négygyerekes anyuka: a 11 éves Ella, a 8 éves Michael, a 6 éves Brendan és a 4 éves Grace mamája. A srácok és a velük való mindennapos dolgok valószínűleg önmagukban is formában tartanák a sztáranyukát, de ő nem elégszik meg ezzel: rendszeres sporttal tökéletesíti tovább az alakját.
 
A modell – aki egykor az Elle és a francia Vogue magazin címlapján, vagy például a Victoria’s Secret nagy sikerű divatshow-in is szerepelt – nagyon aktív életet él, és szinte minden mozgásformát kipróbál, amit csak lehet.
 
Életében rendszeresek a kardió edzések, ami lehet például futás, kocogás, úszás, bicajozás, ellipszistrénerezés vagy szobakerékpározás is. Ezt súlyzós edzésekkel és hasizom-erősítő gyakorlatokkal egészíti ki, illetve, ha lehetősége van rá, szívesen sportol a vízben vagy vízparton is.
 
rhea3.jpg ()Ami az étrendjét illeti, Rhea azért is figyel arra, hogy rendszeresen egyen, és egészséges, tápláló ételek kerüljenek a tányérjára, mert ezzel is szeretne jó példát mutatni négy gyerkőcének.
 
Az évek óta tartó boldogság és magánéleti stabilitás pedig szerinte annak köszönhető, hogy nemcsak szeretik és tisztelik egymást a férjével, hanem remekül ki is egészítik egymást. „Mivel számomra természetes dolog, hogy én vagyok többet a gyerekekkel, mert ők az életem, nem is volt kérdés, hogy én maradok otthon a kicsikkel, Mark pedig karriert épít. Nekem a két kisfiunk és a két kislányunk nevelése most a célom” – nyilatkozta korábban.

Fotó: TZM, Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X