Főoldal > AKTUÁLIS > Sarah Jessica Parker és Rihanna a Fendinek tervez

Sarah Jessica Parker és Rihanna a Fendinek tervez

diétafogyásöltözködésszépségsztártrend
0

Írta: and

A sztároknak is van szívük, sőt, olykor több jótékonysági kampányhoz is a nevüket adjá

A sztároknak is van szívük, sőt, olykor több jótékonysági kampányhoz is a nevüket adják, hogy segítsenek, ahol tudnak. Legutóbb Rihanna és Sarah Jessica Parker is ezt tette, akik Leandra Medine-nel, a humorista Rachel Feinsteinnel és a modell Jourdan Dunnal együtt tervezték meg saját Fendi táskájukat, szintén jótékony célra.

A hírességek által megálmodott 3Baguette típusú táskákat február 13-án egy exkluzív koktélparti keretein belül mutatják majd be New Yorkban, a márka új üzletében, ahol egyébként egy hónapon át meg is lehet majd őket tekinteni.

A luxusholmikra az interneten lehet majd licitálni, méghozzá a launch3baguetteauction.fendi.com weboldalon, ami január végétől várja az érdeklődőket. A bevételt pedig a cég olyan jótékonysági szervezeteknek adja, melyek közel állnak a sztárok szívéhez. Rihanna a saját alapítványát választotta, Sarah Jessica Parker pedig egy orvosi szervezetet segít majd a pénzzel.

rihanna.jpg ()Emellett persze mindkét híresség számára számos fontos dolog van a mindennapok során, amibe beletartozik a karrierjük, egészségük, szépségük, fittségük megőrzése is, ahogy az is, hogy a magánéletüket harmonikusan élhessék.

Rihannának talán több ideje jut arra, hogy nap mint nap tegyen valamit fittségéért, ugyanis ő nem nevel gyerekeket, viszont hivatásának köszönhetően nagyon aktív életet él, például rengeteget táncol. Emellett próbál helyesen, átgondoltan táplálkozni, és egyéb mozgásformákat is kipróbálni – ez nem is esik nehezére, mivel számos sportot szeret.

Kedvencei a vízi- és vízparti mozgásformák, és különösen azok, amelyeknél a sport némi extremitással párosul. Szívesen száguld a vízen hajóval, motorcsónakkal, de a jet-skizésért és a szörfözésért is rajong. Olykor pedig a levegőbe is emelkedik egy kis kalandot keresve: korábban parasailingezés közben kapták őt lencsevégre a francia Riviérán, ahol láthatóan remekül érezte magát.

Az étkezéseket illetően ma már nem pártolja az extrém megoldásokat. Régebben azt mondta, olykor diétázik, vagy egy nap csak egyszer eszik, ha épp úgy alakul az időbeosztása, de ehelyett ma már minden nap betartja a három főétkezést, valamint tízóraizik és uzsonnázik is.

Szereti az indiai és thai konyhát, kedvenc sütije pedig a sajttorta, amiből csak mértékkel ehet. Ugyanez vonatkozik kedvenc Häagen-Dazs fagyijaira és az Oreo kekszre is, aminek ritkán tud ellenállni – a mértéktartást itt is szem előtt kell tartania.

sjp.jpg ()Sarah Jessicának ez korábban nem nagyon ment, de nem a konyhában vitte túlzásba a sürgölődést, hanem az edzőteremben: hol túl vékony, hol túlságosan izmos volt. De talán épp az anyaszerep miatt vált egyre fontosabbá, hogy saját magára is odafigyeljen és az egészségét csak még lényegesebbnek tartsa. Hiszen gyermekeinek a legjobb példát szeretné mutatni, ehhez pedig arra van szüksége, hogy testileg és lelkileg is remek formában legyen.

Egy barátja szerint azért néz ki egészségesebben, mert nemcsak többet eszik, hanem rendszerességre törekszik, és egészséges ételek kerülnek a tányérjára. Alacsony szénhidráttartalmú étrendet követ, de ez nem jelenti azt, hogy nélkülözne vagy éhes maradna. Ha pedig a főétkezések közt megéhezik, egy kis mandulával vagy gyümölccsel csillapítja éhségét. A sportot pedig már nem viszi túlzásba, inkább egyensúlyra és ésszerűségre törekszik: kevesebb súlyzós gyakorlatot iktat be, inkább többet sétál és futkározik gyerekeivel.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X