Főoldal > AKTUÁLIS > Catherine Zeta Jones csodálatosan tündökölt

Catherine Zeta Jones csodálatosan tündökölt

alakdivatfitneszfogyásgálaszépségszerelemsztárwellness
0

Írta: and

A legtöbb nő óvakodott volna egy olyan aszimmetrikus ruhától, amilyet Catherine Zeta Jones választott egy New York-i

A legtöbb nő óvakodott volna egy olyan aszimmetrikus ruhától, amilyet Catherine Zeta Jones választott egy New York-i díjátadóra, ugyanis egy ilyen elegáns, de trükkös darabban szinte azonnal láthatóvá válik, ha valakire itt-ott felszaladt pár pluszkiló.

A 45 éves színésznőnek viszont nem kell emiatt aggódnia, ugyanis tündöklően szép és csinos – annak ellenére, hogy még mostanság is hallunk néha nyugtalanító híreket azzal kapcsolatban, mennyire stabilak az idegei a korábbi bipoláris zavaráról szóló hírek után.

Catherine láthatóan jól néz ki, és nyoma sincs nyugtalanságnak vagy feszültségnek. Arca teltebb, mosolya boldogabb – minden bizonnyal rendbe jöttek dolgai férjével, a 70 éves Michael Douglasszel, akivel 2013-ban egy időre különköltöztek egymástól, de már a 2014-es év elején közös síelésre vitték gyerekeiket.

catherinezeta2.jpg ()A sztárpár ismerősei szerint sokkal erősebb köztük az egymás iránti szeretet és tisztelet, mint azok a gondok, amik annak idején közéjük álltak. Az pedig, hogy két közös gyerekükért is felelősséggel tartoznak, szintén összeköti az idén 15. házassági évfordulójára készülő színészpárt.

A 45 éves Catherine korábban nemcsak házassági gondokkal és bipoláris zavarokkal, hanem súlyproblémákkal is küzdött, de ez ma már a múlté: átgondolt étrenddel és rendszeres testmozgással őrzi vonalait. Étrendjét és edzésprogramját gyerekei születése után szakember segítségével dolgozták ki, amit a mai napig tartani tud.

Az Atkins diéta szerint étkezik, vagyis szénhidrátból csak nagyon keveset fogyaszt, azt is mindig 17 óra előtt. „Kipróbáltam ezt a módszert, és nekem bejött. Abban hiszek, hogy ha beválik valami, azt úgy kell folytatni – nem érdemes mással kísérletezgetni” – mondta egy korábbi interjúban.

Nem eszik továbbá zsíros ételeket, és fontosnak tartja, hogy mindig megnézze, miből mennyit szed a tányérjára. Érdekesség, hogy a Traffic című mozi forgatása alatt lemondott a kávéról és a cukorról is, de a gyorsdiétákban egyébként nem hisz.

A sportnak viszont mindig is fontos szerepe volt az életében. Gyerekkora óta táncol, de a jóga-, aerobic- és Pilates órák is a kedvencei közé tartoznak. Ezen kívül imád úszni is. Számára mindegy, hogy medencében, vagy óceánban, a lényeg a mozgáson van. Férje mellett pedig beleszeretett a golfozásba, amivel egy óra alatt körülbelül 200 kalóriát lehet elégetni, de több mozgással, két-három óra alatt ennek többszörösét.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X