Főoldal > AKTUÁLIS > Katherine Heigl merész fotót osztott meg magáról

Katherine Heigl merész fotót osztott meg magáról

alakdiétaétkezésfogyásfotómellszexisztártest
0

Írta: and

 Katherine Heigl még korábban osztott meg magáról egy olyan képet, ami bizony eléggé meglepte a

 
Katherine Heigl még korábban osztott meg magáról egy olyan képet, ami bizony eléggé meglepte a rajongókat: a fotón négy félmeztelen férfi tűnik fel mellette, illetve mögötte, és őt is csak egy lepedőszerű, fehér textil takarja felül.
 
A képről a közelmúltban Conan O’Brien műsorában beszélt, beismerve, hogy eléggé pornós felvételnek tűnik, de a merész fotó teljesen más körülmények közt készült. A színésznő sorozatában, a State Of Affairs-ben akkor épp egy olyan jelenet felvételére készültek, ahol Katherine karaktere, Charlie félmeztelen volt. A kollégák pedig úgy döntöttek, szolidaritásból ők is ledobják a pólójukat. Persze, mivel férfiak, náluk ez azért nem ment olyan nehezen…

A színésznő persze nemcsak ennek a képnek a történetét osztotta meg Conannel, hanem arról is mesélt, milyenek azok az órák, amiket a családjával tölt. Férjével, Josh Kelly-vel immár hét éve házasok, és bizony mind a mai napig szerelmesek egymásba.
 
„Ő szó szerint a kedvenc partnerem, akivel együtt lóghatok, mert vicces, elbűvölő, emellett két lábbal áll a földön, és hatalmas szíve van… nem tudom elképzelni, hogy valaha is kiszerethetnék belőle” – foglalta össze kissé csöpögős szerelmi vallomásnak is beillően a világsztár.
 
Majd hozzátette, nagyon is szeretne még gyerekeket, de legutóbb, amikor három hétig nem volt oviban illetve bölcsiben két kislányuk, az ötéves Naleigh és a kétéves Adalaide, úgy érezte, a családbővítéssel még mindig várna egy kicsit…

 heigl1.jpg ()

 

 
A 36 éves színésznő anyukaként is őrzi fittségét és szuper alakját, amit elmondása szerint kiegyensúlyozott étrendjének a rendszeres mozgásnak köszönhet. Az 5 faktoros diétát követi, amivel nemcsak a napi ötszöri, körülbelül három óránkénti étkezést biztosítja szervezete számára, hanem azt is, hogy semmit se kelljen megvonnia magától: étrendjében szerepelnek fehérjék, rostok és ballasztanyagok, rengeteg víz, viszont zsírok és szénhidrátok csak mértékkel.
 
Szívesen szed a tányérjára például különböző húsokat burgonyával. Érdekes módon azonban a gyümölcsökért nem rajong. Kávét sem fogyaszt, ehelyett egy nagy csészényi antioxidánsokban gazdag teával indítja a napját.
 
Érdekesség, hogy nem tart otthon mérleget, mert – ahogy egy külföldi lap munkatársának elmondta – régen hajlamos volt túl sokat foglalkozni a súlyával. „Volt egy időszak, amikor minden nap megmértem magam, a kapott értéket felírtam egy papírra, majd kiszámoltam a testzsír-százalékom. Lássuk be, ez nem a legegészségesebb szokás” – mondta. Majd hozzátette, ma már abból látja, hogy változott-e a súlya, ha szűkebbnek, vagy épp bővebbnek érzi a ruháit.
 
Egy interjúja során elmondta, hogy szerinte Jennifer Aniston és Halle Berry a legcsinosabb színésznők Hollywoodban, majd hozzátette: régebben valósággal rajongott a nőies Kate Winsletért, akit folyton a súlyával cikiztek, ám ő senki kedvéért nem volt hajlandó ostoba diétákkal sanyargatni magát.
 
Katie is inkább a rendszeres mozgásra szavaz – az 5 faktoros diéta értelmében heti 5 rövid edzést tart. Így készült a Felkoppintva című film forgatására is: a diéta atyja, Henry Pasternak heti ötszöri, egyenként 25-50 percnyi, kardio- és aerobik gyakorlatokból álló edzést írt elő neki, a forgatás alatt pedig ugrókötelezéssel és súlyzózással tartotta magát fitten.
 
A 36 éves színésznő korábban heti háromszor sportolt. Az edzőteremben általában az ellipszis trénert vagy a jógaórákat választotta, a szabadban pedig sziklamászással vagy túrázással dolgozta le a kalóriákat – utóbbira már férje és kislányaik is elkísérhetik.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X