Főoldal > AKTUÁLIS > Katy Perry-n nevet a fél világ

Katy Perry-n nevet a fél világ

alakfényképfitneszfotóselfiesztártesttúrawellness
0

Írta: and

 A szelfizés szórakoztató tud lenni, és valljuk be, mindannyian szeretjük magunkat egy-két jól

 
A szelfizés szórakoztató tud lenni, és valljuk be, mindannyian szeretjük magunkat egy-két jól sikerült önarcképen viszontlátni. De mi van akkor, ha eljutunk a világ egyik legszebb városába? Hát persze, hogy nem magunkat fotózzuk, hanem elsősorban az ottani tájat, épületeket, embereket. Vagy mégsem?
 
Katy Perry ez utóbbit gondolta, amikor Firenzébe látogatott. Sőt, szerintünk talán át sem kapcsolta okostelefonja kameráját szelfi módról – már ha van rajta olyan. Az énekesnő folyton csak önmagát fényképezte, mintha saját arcát szebbnek vagy szórakoztatóbbnak találta volna, mint az olasz város nevezetességeit.
 
A rajongók véleménye megoszlik a történtek – és persze a képek – láttán. Egyesek szerint Katy ezt is poénra vette, mint annyi minden mást az életben, míg mások úgy gondolják, az énekesnő nevetségessé vált a viselkedésével.
 
Megint mások nem lennének meglepve, ha ezt a „folyton szelfizős” olasz kirándulást egy komoly reklámszerződés követné valamelyik okostelefonokat (is) gyártó céggel, hiszen melyik vállalat ne szeretne egy olyan reklámarcot, akinek folyton ott van a kezében a reklámozott termék?

katyperry2.jpg ()
 
Persze olyanok is voltak, akik inkább arra figyeltek fel, milyen csinos turista volt az énekesnő: szaggatott, világos farmernadrágját színes kabáttal, ahhoz illő sapkával és többféle napszemüveggel is viselte.
 
Katy vékony alakján szinte bármi jól áll. Manapság már egészséges életmóddal éri el, hogy így nézzen ki, de nem volt ez mindig így: korábban olyan szélsőségekre is hajlandó volt, hogy – diétázási céllal – hetekig csak babon éljen, amit persze nem is bírt túl sokáig betartani.
 
Napjainkban – több színész- és énekesnőhöz hasonlóan – ő is Harley Pasternak 5 faktoros diétáját követi, ami sokkal inkább egy felelősségteljes étrend elsajátítása, mint a szó szoros értelmében vett diéta. Napi öt étkezés során viszi be szervezetébe a rostokat és ballasztanyagokat, fehérjéket, kevés zsírt és szénhidrátot, valamint sok szénsavmentes vizet.
 
Ehhez az étrendhez heti öt, alkalmanként 25 perces edzés is társul. Bemelegítésként 5 perc kardió edzés, majd 5 perc felsőtest-, és ugyanennyi ideig tartó alsótest-erősítés következik. Ezután 5 perc fenék- és hasizom-erősítés, és zárásként ismét 5 perc kardió jön.
 
Mivel Katy nem szereti az edzőtermeket, sem a kondigépeken végzett gyakorlatok monotonitását, futópad és ellipszistréner helyett általában ugrókötelezik. „Imádom a ritmusát. Mindig felpörgeti az edzést, és persze engem is” – árulta el.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X