Főoldal > AKTUÁLIS > Madonna teljesen összetört

Madonna teljesen összetört

depressziódivatEllen Degeneresénekesnőgyerekmadonnashowszépségsztártrend
0

Írta: and

A legtöbben úgy tekintünk Madonnára, hogy ő aztán kemény nő: bármilyen szomorúságot el tud

A legtöbben úgy tekintünk Madonnára, hogy ő aztán kemény nő: bármilyen szomorúságot el tud viselni, sőt, ezek csak megerősítik, de úgy igazán semmi sem töri össze a szívét. Ezt most kicsit másképp látjuk, ugyanis az énekesnő nemrég elárulta, hogy nagyon is összetört az elmúlt időszakban.

Az 56 éves sztár az Ellen DeGeneres Show-ban mesélt arról, milyen borzalmasan érintette őt lelkileg, hogy legidősebb gyermeke, Lourdes egyetemre ment, így el kellett válniuk egymástól. „Amikor a kislányom otthagyott, a legmélyebb depresszióba süllyedtem. Rettenetes volt” – emlékezett vissza.

„De amikor felhív, és azt mondja, hiányzom neki, mindig olyan boldog vagyok” – tette hozzá. Majd bevallotta, addig nem is gondolta, hogy ilyen nehéz egy gyerkőcöt útjára engedni, míg ezt saját maga meg nem tapasztalta.

A nővérének mindig mondogatta, hogy túldramatizálja a fia továbbtanulását, és azt, hogy nincs minden nap otthon, de amikor az ő lánya ment tavaly ősszel a Michigani Egyetemre, már másképp látta a helyzetet.
A világsztár egyébként azt mondja, az idő múlása miatt nem aggódik, hiszen az életkorunk csak egy szám – ő sokkal inkább azt vallja: annyi idősek vagyunk, amennyinek érezzük magunkat.

madonna2.jpg ()

Rajongói szerint az alakja miatt sem kell aggódnia, hiszen ötvenes éveiben is őrzi remek formáját. Minden nap sportol valamit, kedvencei a jóga, a Pilates, az aerobik, a zumba és a tánc. Ezek mellett az utóbbi években a futást is megszerette, és jó idő esetén Los Angeles-ben, vagy akár tengerparti vakációi során is a homokban kocog. Ezzel nemcsak érdekesebbé teszi ezt a sportot, hanem akár 1.6-szor annyi kalóriát éget, mintha sima terepen futna.

Étrendjében ragaszkodik az egészséges élelmiszerekhez, friss zöldségekhez és gyümölcsökhöz, illetve kedvenc italához, a kókuszvízhez. Reggelire legszívesebben eperlekváros pirítóst fogyaszt, de az epret frissen szedve is nagyon szereti.

Ami pedig a fent említett kókuszvizet illeti, ez valóban igazi „csodaszer”. Nemcsak hidratálja és revitalizálja a szervezetet, hanem még a fogyást is segíti, sportolás után pedig fokozottan ajánlott. Nem véletlen, hogy Madonna mellett számos szexi világsztár is rendszeresen issza, például Jessica Simpson, Gwyneth Paltrow, Courtney Cox, Rihanna és Kate Bosworth.

Egyesek szerint, ha mégis felszalad rá néhány kiló, a vérfarkas diétát veti be. Ez azon alapul, hogy a Hold hatása ugyanolyan a szervezetünkben lévő vízre, mint a tengerek, óceánok vizére. A 2-6 napig tartó diétát újholdkor vagy teliholdkor kell elkezdeni, és 24 órán át csak gyümölcs- és zöldségleveket, illetve vizet fogyaszthatunk. Növekvő Holdkor még gyakorolnunk kell némi önmegtartóztatást, de fogyó Holdnál már bátran válogathatunk kedvenceink közül, és ilyenkor az edzőteremben sem kell annyira belehúznunk.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X