Főoldal > AKTUÁLIS > Milla Jovovich terhesen is túrázik

Milla Jovovich terhesen is túrázik

babababavárásedzésférjkiránduláskutyaMilla Jovovichmodellmozgássportszínésznőterhességtúra
0

Írta: and

A legtöbb kismama örül, ha a szülés előtti napokban, hatalmas pocakkal a legközelebbi kisboltig el tud sét&

A legtöbb kismama örül, ha a szülés előtti napokban, hatalmas pocakkal a legközelebbi kisboltig el tud sétálni, de azt is csak akkor, ha nagyon muszáj. Milla Jovovich viszont túrázni ment – az egyik brit lap szerint azért, hogy esetleg hamarabb meginduljon nála a szülés.

A 39 éves modell-színésznőnek cikkünk születésekor még legalább két hete volt hátra a szülésig, de talán nem akart annyit várni… nem tudjuk. De az biztos, hogy férjével, Wes Andersonnal vágott neki az egyik Los Angeles-i túraösvénynek, és később az Instagramon azt írta az ott megosztott képe alá, hogy 14 ezer lépést tett meg.

„De még elviszem a lányomat este Taekwondózni, szóval a nap végére meglesz a 16 ezer lépés szerintem” – vélekedett a világsztár, aki a rajongói szerint edzőcuccban, smink nélkül is gyönyörű, a nagy pocak pedig határozottan jól áll neki.

A híresség sem elégedetlen önmagával, és esze ágában sincs várandóssága alatt azon gondolkodni, hogy mondjuk az egyes étkezések során hány kalóriát fogyaszt. Első terhessége során is így volt ez: míg kisbabát várt, semmit sem tagadott meg magától, de akkor a mennyiségekre sem figyelt, aminek meg is lett az eredménye.

milla2.jpg ()

„Ha otthon reggeliztem, általában négy tojást, szalonnát, vajat és pirítóst. Ha pedig a városban vacsoráztam, többnyire mexikói omlettet, egy halom palacsintát és epershake-et rendeltem. A süteményekre és a fánkokra sem tudtam nemet mondani, de akkor nem is kellett” – mondta egy korábbi interjúban.

Terhessége alatt is fontosnak tartotta a rendszeres mozgást, például a jógát, amit nagy pocakkal sem hagyott abba. De még így is rárakódtak a kilók, és a szülés után nem volt egyszerű feladat újrakezdenie az intenzívebb edzéseket. „32 kilót híztam, vagyis 87 kilósan álltam neki a sportnak és az 5 faktoros diétának Harley Pasternak segítségével” – árulta el.

Milla mára sokat tanult a megfelelő táplálkozásról, illetve a testünk számára hasznos tápanyagok fontosságáról. „Ha nem táplálkozunk megfelelően, a testünk sem fog jól működni. Ezért egy ideje egészségesebb alternatívákat keresek. Imádom a pizzát és a hamburgert, de ma már tudom, hogy nem ehetem ezeket állandóan. Ezért inkább sushit vagy csirkét rendelek” – magyarázta.

Boldog és harmonikus kisugárzását pedig egyrészt családjának, főleg kislányának köszönheti, másrészt pedig annak, hogy rendszeresen lehetősége adódik elvonulni a világtól – olyankor legszívesebben babaházak alakítgatásával foglalkozik.

„Kilenc babaházam van. Megnyugtató dolog ezeket nézegetni, vagy mondjuk a tapétázásukkal foglalkozni. Úgy érzem, szeretek ilyen békés kis világokat teremteni” – magyarázta egy korábbi interjúban. Most pedig már biztosan annak is örül, hogy hamarosan két kislánynak mutathatja meg, milyen csodálatos dolgokat tud alkotni.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X