Főoldal > AKTUÁLIS > Rita Ora szinte felismerhetetlen

Rita Ora szinte felismerhetetlen

diétaénekesnőétkezésfelismerhetetlenRita Orasapkaszépségsztártáplálkozás
0

Írta: and

 Ha azt mondjuk, Rita Ora, biztosan neked is az énekesnő valamelyik csinos színpadi szettje jut eszedbe, vagy azok a dögö

 
Ha azt mondjuk, Rita Ora, biztosan neked is az énekesnő valamelyik csinos színpadi szettje jut eszedbe, vagy azok a dögös és szexi ruhák, amikben az esetek többségében az utcára, vagy a vörös szőnyegre lép.
 
Legutóbb viszont sportosra vette a figurát: lezser szerelésben kapták őt lencsevégre, amikor Los Angelesben pedikűrre ugrott be az egyik szépségszalonba. Rita valószínűleg nem is sminkelt a szalonlátogatás előtt, arcát és haját inkább egy baseball sapival próbálta eltakarni – bár szerintünk erre semmi szüksége nem volt, hiszen így, természetes valójában és nagyon szép.
 
A 24 éves énekesnő minden bizonnyal arra is gondolt, hogy mi lesz, ha sokáig tart a pedikűr, vagy esetleg várakoznia kell, ezért vitt magával egy dobozban némi ennivalót is, amiről mi úgy gondoljuk, valamilyen saláta lehetett.
 
És nemcsak ezt a választást tartjuk nagyon helyesnek és egészségesnek, hanem azt is, hogy Rita nem bízta a véletlenre, mikor tud majd legközelebb enni, és inkább magával vitte az ételt. Hiszen valószínűleg jól tudja: nem tesz jót a szervezetének, ha egy-egy étkezés kimarad a napi rohanásban.
 
A híresség egyébként büszke lehet az alakjára, de a látszat ellenére nem szállt el magától. Sőt, nagyon is szerényen nyilatkozott, amikor egy korábbi interjúban arról kérdezték, mennyire elégedett magával.

ritaorasapka2.jpg ()
 
„Egy kicsit sem. A fenekemet például nem igazán szeretem” – árulta el. Majd arról is beszélt, mit tesz vonalai és fittsége megőrzéséért. „Az edzések hozzátartoznak a heti feladataimhoz, minden héten kétszer 15-20 percen át végzem az edzőm által javasolt gyakorlatokat” – mondta.
 
Egy másik interjúból kiderül, hogy ezek a feladatok többnyire kardiózást jelentenek, illetve az énekesnő sokak által tökéletesnek tartott lábait formálják. „Lábemelések, súlyzós gyakorlatok, guggolás, kitörés, minden jöhet” – mesélte Rita.
 
Rita azt is elismeri, hogy számára az is remek formáló- és erősítő gyakorlat, ha néhány percen át magassarkúban táncol a színpadon. Illetve, ha a cipő biztonságosan tartja a bokáját, az is szuperhatékony módszer, ha ebben végzi a súlyzós gyakorlatokat, vagy néhányszor leguggol benne.
 
Arról nem beszélt, hogy ezek mellett hasizmait is rendszeresen erősíti a konditeremben, vagy akár otthon, önszorgalomból végzett felülésekkel, pedig a róla készült képeken egyre jobban látszik, hogy ezen a testrészén is dolgozik. Tavaly Los Angelesben, a Made In America fesztiválon mutatta meg kidolgozott hasizmait – még egy ok, amiért a rajongói büszkék lehetnek rá.
 
A diétát illetően viszont nem túl lelkes. Elmondása szerint próbál egészségesebben élni, és odafigyelni dolgokra, amit például a szépségszalonban elfogyasztott saláta is remekül bizonyít, de azt sem tagadja, hogy mivel koszovói származású, a balkán konyha ételeit is szereti – persze a zsírosabb falatokkal mértéket tart.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X