Főoldal > AKTUÁLIS > Szuper könyvújdonságok az egészségről

Szuper könyvújdonságok az egészségről

egészséggyógynövénykineziotapekönyvújdonság
0

Írta:

    Ha érdekel az egészséges életmód, nyitott vagy a természetes gyógymódokra, a

 

 

Ha érdekel az egészséges életmód, nyitott vagy a természetes gyógymódokra, a forradalmian új megoldásokra, amelyek megkönnyíthetik, fájdalommentesebbé tehetik az életed, akkor mielőbb szerezd be a következő két remek könyvet!

 

Aruna M. Siewert: Növényi antibiotikumok

konyvnoveny.jpg ()Mindenhonnan kórokozók leselkednek ránk – immunrendszerünk megállás nélkül azon fáradozik, hogy szembeszálljon velük. Ha „megtalál minket” valamelyik, és egy fertőző betegséggel kell megküzdenünk, hamar folyamodunk mesterséges antibiotikumokhoz. Pedig ennek sokkal ritkábban van értelme, mint hinnénk. A gyógyszerek gyengítik az immunrendszert, és növelik a kórokozók ellenállóvá válásának kockázatát. A könyv a jól bevált gyógynövények hatóerejével foglalkozik, hogy hogyan kezelhetők az enyhébb fertőzések a növények segítségével mellékhatások nélkül. A növényi alapú gyógyszerek – a mesterséges antibiotikumokkal ellentétben – ugyanakkor nemcsak baktériumok, hanem vírusok és gombák ellen is hatásosak. Az antibiotikus hatású gyógynövényekkel támogatjuk az immunrendszerünket ahelyett, hogy gyengítenénk, és így a fertőzésekből megerősödve kerülünk ki.

Central Könyvek / Nők Lapja Egészség Könyvek – 128 oldal / 2800 Ft

Daniel Weiss: Kineziológiai tapaszok
 
konyvtapasz.jpg ()Az egyszerűen felragasztható szalagok és tapaszok forradalmian új lehetőséget jelentenek a sérülések megelőzésében és kezelésében.
A könyv érdekes tudnivalókkal szolgál a kineziológiai szalagok és tapaszok kifejlesztéséről, anyagáról és hatásáról valamint bemutatja, miként alkalmazhatók az egész testen az izompanaszok, ínproblémák, szalagsérülések és ízületi bántalmak enyhítésére és kezelésére.
Ismerteti a tapaszok felhasználásának módját a leggyakoribb általános panaszok esetében illetve felsorolja többek között az idegek, a nyirokrendszer és a hegek kezelésére szolgáló speciális alkalmazási módokat.
Hasznos illusztrációkkal és közel 200 képpel írja le és mutatja be a tapaszokat, és azok felhelyezési módjait.

Central Könyvek / Nők Lapja Egészség Könyvek – 128 oldal / 2800 Ft  


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X