Főoldal > AKTUÁLIS > Így marad igazi bombázó Molnár Andi

Így marad igazi bombázó Molnár Andi

alakalakformálásdiétaedzésétkezésfogyásgyors edzésMolnár Anditánctáncosnőtavasztest
0

Írta:

A Szombat Esti Láz táncosaként ismerte meg az ország, majd ősszel megjárta a dzsungelt, ahonnan királynők&

A Szombat Esti Láz táncosaként ismerte meg az ország, majd ősszel megjárta a dzsungelt, ahonnan királynőként tért haza. Molnár Andi rendszeresen edz és a Sport Klub háziasszonyaként dolgozik.

“Szeretnék példát mutatni a sporttal, hiszen szenvedélyesen szeretek táncolni, edzeni. Úgy érzem, ez éberen tart a hétköznapokban és szerintem nagyon fontos egészségvédelmi szempontból is. A Power Plate edzésben az a legjobb, hogy sok időt nyerek vele! A személyi edzővel végzett 30 perces edzés után ugyanis minden porcikámban érzem, hogy átmozgattam és kihoztam magamból a maximumot! A Power Plate nagyjából ötven perces aktív testmozgásnak felel meg. Amióta ezzel az eszközzel edzek, szálkásodott a testem, valamint az izmaim sokkal tónusosabbak lettek” – árulta el Molnár Andi, aki azt is hozzátette, hogy a dzsungelben nagy hasznát vette a rendszeres edzésnek és a táncnak.

molnarandi2.jpg ()

“Azt hiszem a táncos múltam nagyon sokat segített abban, hogy egyrészt türelmes legyek illetve, hogy önfegyelemmel éljem meg a megpróbáltatásokat. Persze én is azon nők táborába tartozom, aki sohasem elégedett a testével. Ráadásul itt a tavasz, így szeretném magam fitten tartani, picit formálni. Kedves bosnyák edzőm mondta mindig, hogy aludj eleget, egyél jókat és mozogjál. Nekem ez bevált”- árulta el a népszerű táncosnő.

Forrás: Life PR


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X