Főoldal > AKTUÁLIS > Miranda Kerr smink és melltartó nélkül flangált

Miranda Kerr smink és melltartó nélkül flangált

alakarcdiétafogyásmake-upmellmelltartóMiranda KerrmodellOrlando BloomsminkszupermodelltesttopmodellVictoria's Secret
0

Írta: and

A sztárvilágban manapság nagy divat smink nélkül az utcára lépni, vagy makeup nélküli

A sztárvilágban manapság nagy divat smink nélkül az utcára lépni, vagy makeup nélküli szelfiket posztolni a közösségi médiában. Persze vannak, akik jobban tennék, ha egy kicsit jobban átgondolnák a sminkelés kérdését, de olyanok is, akik festék nélkül is gyönyörűek.

Ebbe az illusztris társaságba sorolható többek közt Miranda Kerr is, akit nemrég smink nélkül kaptak lencsevégre Santa Monica egyik parkolójában. A szépségre pillantva ráadásul nem lehetett nem észrevenni, hogy nem viselt melltartót fekete topja alatt, de az összhatás sokkal inkább volt rejtélyes és szexi, mint illetlen vagy tolakodó. 

Azt is könnyű volt meglátni, hogy a szupermodell továbbra is őrzi remek formáját. A 31 éves híresség élete látszólag állandó utazás, rohanás, de ő így is kiegyensúlyozott és fitt tud maradni. Ezt részben annak köszönheti, hogy odafigyel az étrendjére, részben pedig kedvenc mozgásformájának is.

miranda2.jpg ()
 
„A jógát nagyon szeretem, hiszen nemcsak a testemnek, hanem a lelkemnek is szüksége van rá” – mesélte a 175 cm magas modell. Azt sem titkolja, hogy a diétákban nem igazán hisz, de a kisfia születése után mégis rávette magát a változtatásra: vércsoport-diétával fogyott le. Úgy érzi, ha egészségesen étkezik, az energiája is több. Gyakran kerül spenót, brokkoli vagy avokádó a tányérjára, de néha nem tud ellenállni kedvencének, a sültkrumplinak sem.
 
Miranda nem elégszik meg azzal, hogy testét-lelkét jógával és egészséges étkezéssel tartja karban, szerinte a megfelelő gondolkodást sem szabad figyelmen kívül hagyni. A mindennapokban céltudatos személyiségnek vallja magát, aki nem ijed meg a kihívásoktól. És annak ellenére is megőrizte pozitív életszemléletét, hogy nemrég végleg lezárta kapcsolatát kisfia, Flynn apukájával, Orlando Bloommal. Sőt, a hírek szerint már új szerelem is van az életében: állítólag egy ausztrál milliárdos, James Packer udvarol neki.
 
Ez a pozitív gondolkodás is hozzásegíthette őt ahhoz, hogy az Escada Joyful nevű illatának legyen a reklámarca – a márkával való együttműködését tavaly március 20-án, a boldogság világnapján jelentették be.
 
„A Joyful illat pozitivitásra és magabiztosságra biztat, hogy nézzük az élet napos oldalát. Ezért is örülök ennek az együttműködésnek, és várom, hogy több dolgot is megoszthassak az illatról a következő hónapokban” – nyilatkozta egy külföldi magazinnak a gyönyörű sztár.

Ami pedig szépségét illeti, bio kozmetikumokat használ, illetve másik természetes kedvencét, a kókuszolajat. „Minden nap négy evőkanállal eszem belőle – salátákon vagy a zöldteámban elkeverve. Egy napot sem bírnék ki nélküle. Nemcsak fogyaszt, hanem a hajra és a bőrre is nagyon jó hatással van” – árulta el.

Mitől boldog Miranda?

A szép sztármamit boldoggá teszi a jóga, amit meditációval és aromaterápiával egészít ki. „Emellett minden nap felsorolok öt pozitív dolgot, amik aznap történtek velem, így nemcsak elégedettebbnek érzem magam, hanem az élet apróbb dolgainak is megtanulok örülni” – mondta.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X