Főoldal > AKTUÁLIS > Próbáld ki a Swing Dance Gym-et!

Próbáld ki a Swing Dance Gym-et!

alakformálásedzésmozgássportswingswing dance gymtánc
0

Írta: and

Ha szeretsz táncolni, és olyan laza, jó hangulatú órára vágysz, amely tetőtől talpig megmozgat, akkor

Ha szeretsz táncolni, és olyan laza, jó hangulatú órára vágysz, amely tetőtől talpig megmozgat, akkor ezt neked találták ki. A Swing Dance Gym egy izgalmas, egyedülálló mozgásforma, amelyet Sólyom Enikő aerobic oktató és személyi edző fejlesztett ki a step aerobic és a swing ötvözetéből.

Az óra úgy épül fel, mint minden más aerobik, vagy step aerobik óra. Bemelegítéssel indul, majd az alap lépések gyakorlása után egy egyszerűbb koreográfiát tanulunk be az 1920-30-as évek swing zenéire. A táncos elemeket az aerobikkal ötvözzük, step padot is használunk, így sokkal változatosabb lépéskombinációkat vethetünk be. Az óra végi nyújtás itt sem maradhat el.

A Swing Dance Gym teljes összpontosítást igényel, hiszen folyamatosan új lépéseket tanulsz és a tempót is tartanod kell, így nem tudod ellötyögni, félgőzzel csinálni az órát. Dinamikus, intenzív mozgást végzel egy teljes órán keresztül, és az egész tested dolgozik, ugyanakkor a jó hangulatú zene az egészet felszabadulttá, vidámmá teszi. Itt nincs görcsösség, küszködés; úgy mozgatsz meg minden izomcsoportot, hogy a végére teljesen feltöltődsz, hiszen egy jót táncoltál.

Ha szeretnéd kipróbálni ezt a mozgásformát, akkor irány a Swing Dance Gym turné!

Időpontok és helyszínek:

– május 26. Gilda Max Allee,    20.00
– május 29. Terrapark Fitness Budaörs   18.00
– május 30. Gilda Max Óbuda Gate   19.00
– május 31. Golda Max Hermina Tower  16.00

Ha szeretnél még többet megtudni a Swing Dance Gym-ről, akkor lapozd fel a Wellness magazin legfrissebb számát!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X