Főoldal > AKTUÁLIS > A hét wellness pasija: Stephen Amell

A hét wellness pasija: Stephen Amell

filmfilmsorozatsorozatStephen AmellszínészsztárZöld íjász
0

Írta: and

Honnan ismerheted?A 34 éves kanadai színészt láthattad anno A fiúk a klubból, a Nagymenők, a Hung –

Honnan ismerheted?
A 34 éves kanadai színészt láthattad anno A fiúk a klubból, a Nagymenők, a Hung – Neki áll a zászló, a Doktor Addison vagy a Heartland című sorozatokban is, de hozzánk hasonlóan valószínűleg A zöld íjász Oliver Quinnjeként szeretted meg.

Mitől olyan szívdöglesztő?
Nemcsak akkor sportol, ha azt látja beírva a naptárában, hogy edzésre kell mennie, hanem olykor önszorgalomból is: mielőtt félmeztelen jelenetet forgat, mindig beiktat egy kis extra edzést. „Ezáltal a testem nem lesz tökéletesebb, de mentálisan segít, hogy tudom: mindent megtettem az adott jelenet felvétele előtt a tökéletes formámért” – nyilatkozta.

Tudtad róla?
Manapság már népszerű és keresett színész, de nem volt ez mindig így: karrierje hajnalán még spinning oktatóként kereste a megélhetésre valót. És persze szorgalmasan járt meghallgatásokra, amelyek egyikén épp ez a mozgásforma bizonyult aduásznak: A fiúk a klubból című sorozatban spinning oktatót kellett alakítania, és ki tudja, talán ennek is köszönheti, hogy felfigyeltek rá. „A közösségi oldalakon még mindig kapok üzeneteket olyanoktól, akik jártak az óráimra” – árulta el egy interjúban a közvetlen és vicces színész, akit egyre többen követnek Twitteren és Facebookon.

amell2.jpg ()

Csillagjegye: Bika

Családi állapota: feleségével, Cassandra Jeannel egy másfél éves kislány, Mavi Alexandra büszke és boldog szülei.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X