Főoldal > AKTUÁLIS > Csipkében is büszkén mutatja meg telt alakját Kelly Clarkson

Csipkében is büszkén mutatja meg telt alakját Kelly Clarkson

alakcsipkeruhadiétaénekesnőfogyáshízásKelly Clarksontelt alakteltkarcsútest
0

Írta: and

Ha felszalad ránk néhány kiló, a legtöbben elkezdünk aggodalmaskodni, és máris azt tervezzük

Ha felszalad ránk néhány kiló, a legtöbben elkezdünk aggodalmaskodni, és máris azt tervezzük, hogyan s milyen módszerekkel szabadulunk meg a nem kívánatos zsírpárnáktól. Több edzést iktatunk be, nem eszünk este 6 után, jobban odafigyelünk az étrendünkre – még anyukáink legfinomabb fogásaiból is csak pár falatot engedélyezünk magunknak.

Kelly Clarkson viszont úgy tűnik, nem harcol a rárakódott pluszkilók ellen, sőt, mintha sokkal nőiesebbnek érezné magát, mint korábban. Az American Idol tehetségkutató műsor felfedezettje ezt legutóbb június 6-án, a Londonban megrendezett Capital Summertime Ball elnevezésű rendezvényen, egy csodaszép csipkés ruhában mutatta meg a világnak.

A rajongói csak ámultak, milyen gyönyörű, és mennyire magabiztos még úgy is, hogy nem nádszálkarcsú, de persze olyanok is vannak, akiknek nem tetszik a teltebb alakú Kelly, és a régi énjét hiányolják.

„Én nem aggodalmaskodom folyton a súlyom miatt. Talán ez az egyik oka annak, hogy másoknak miért kell folyton ezt tenniük” – vágott vissza a kritizálóknak a 33 éves énekesnő, aki tavaly júniusban hozta világra első gyermekét.

kellycl2.jpg ()

De a szülés után nem a fogyás, hanem az anyaság és a karrier közti egyensúly megtalálása kapott nála fontosabb szerepet. Ez – amennyire mi látjuk, és meg tudjuk ítélni – valószínűleg jól megy neki, hiszen kiegyensúlyozottnak, boldognak és mosolygósnak tűnik a róla készült felvételeken, és harmonikus kisugárzását sem veszítette el.

Korábban még jobban érdekelte, mit mondanak róla az emberek, és képes volt nagyon elszomorodni, ha a külsejét bírálták, de ez manapság már nem így van. Belátta, hogy nem másoknak kell megfelelnie, csakis magának, így az étkezéseket és a sportot illetően is saját szabályait szeretné követni.

„Régebben előfordult, hogy túlzásba vittem a sportolást, vagy a diétát. 2002-ben még fagyasztott szőlőszemeket szopogatva fogytam le, kilenc évvel később pedig a Cookie diétával adtam le 7 kilót, így legalább nem éheztem” – emlékezett vissza egy interjúban.

A diéta lényege, hogy speciális csokis kekszekkel és turmixokkal tartotta szinten a vércukorszintjét. Ezeket fogyasztotta reggelire és ebédre, vacsorára viszont rendesen evett, általában tonhal és héjában főtt krumpli került a tányérjára, amit vitaminokkal és ásványi anyagokkal dúsított szénsavmentes vízzel öblített le.

Kelly a szülés után jött rá, mennyire nem az a lényeg, hány kilót mutat alatta mérleg. Ekkor kezdett inkább azzal foglalkozni, hogy jól érezze magát a bőrében, és befelé is tudjon figyelni, ami hosszabb távon neki és kislányának is jót tesz majd. „Egyelőre csak az számít, hogy River Rose boldog és kiegyensúlyozott legyen, és minden nap láthassam őt nevetni” – mondta tavaly nyáron, körülbelül egy éve Kelly Clarkson.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X