Főoldal > AKTUÁLIS > Miért ilyen gáz Katie Holmes haja?

Miért ilyen gáz Katie Holmes haja?

alakdiétaétkezésfogyásfrizurahajKatie Homesszépségtest
0

Írta: and

Katie Holmes-tól megszokhattuk már, hogy míg a vörös szőnyeges eseményekre szép frizurával &

Katie Holmes-tól megszokhattuk már, hogy míg a vörös szőnyeges eseményekre szép frizurával érkezik, a hétköznapokon sokszor egyáltalán nem törődik a kinézetével – és ez épp úgy vonatkozik az öltözködésére, mint a hajára.

Tom Cruise ex-nejéről legutóbb is a frizurája miatt írtak a lapok, ugyanis úgy lépett utcára a kaliforniai Venice-ben, hogy előtte valószínűleg nem fésülködött – még ötujjas fésűvel sem, pedig kusza tincsei eléggé megköveteltek volna egy kis igazítást.

Ugyanezek a kusza tincsek nem sokkal korábban hullámosan „rendetlenkedtek”, bohém helyett inkább igénytelenné téve a 36 éves színésznő megjelenését. Katie aznap reggel még arra sem volt képes, hogy valahol elválassza a haját, így az teljes rendetlenségben omlott a fejtetőről a vállára.

Persze nem azt akarjuk mondani, hogy a sztáranyukának minden áldott reggel úgy kellene kinéznie, mintha a vörös szőnyegre készülne, hanem csak arra próbálunk célozni, mennyire lényeges (lenne) a sztároknak is az alapvető igényesség betartása.

Katie-t viszont nem érdeklik a kritikák, vagy ha igen, szerintünk inkább a pozitívabbakra figyel. Azokat pedig remek alakja miatt is jócskán kaphat, aminek megőrzéséért nap mint nap tesz is. Korábban elmondta, hogy a rendszeres mozgás és az egészséges táplálkozás egyaránt fontos szerepet kap az életében, így nem is csoda, hogy nem szaladnak fel a pluszkilók.

katiehaj2.jpg ()

Reggelire általában zabpelyhet eszik almával, és kapucsínót iszik. Ebédre sárgarépalevest, brokkolit nyersen, és újabb kapucsínót fogyaszt. Persze azt ő is tudja, hogy kedvenc kapucsínója elég sok kalóriát tartalmaz, de mivel szereti, és a kalóriákat nem számolja görcsösen, naponta legalább kettőt-hármat engedélyez magának ebből. Ami pedig a vacsoráját illeti, az általában friss salátából, paradicsomból, és tofuból vagy halból áll.

A főétkezések közt kekszet majszol, light kólát iszik, vagy olykor egy-egy muffinnal kedvez magának. „Ez a kedvenc édességem. Olyan nehezen tudok ellenállni nekik, a muffinok irtó finomak” – árulta el egy régebbi interjúban.

A helyes étkezés és a mértékletes nassolás mellett Katie-nek a mozgás is fontos, hiszen sportos családból származik. Így nem csoda, hogy kedvenc időtöltését, a futást tökélyre fejlesztette, és már a New York maratont is lefutotta. Azt mondja, ha közben zenét hallgat, szinte észre sem veszi, hogy egyik kilométert a másik után teljesíti.

Hetente négyszer edz a személyi edzőjével, ilyenkor kardióznak, súlyzós- és fenékformáló gyakorlatokat végeznek. „Máskor pedig önszorgalomból futok még egy kicsit, vagy táncolok, kosárlabdázom… télen pedig a síelés a kedvenc mozgásformám” – árulta el Katie.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X