Főoldal > AKTUÁLIS > Válj eggyé a várossal!

Válj eggyé a várossal!

edzésmozgáspad thai workoutsportworkout
0

Írta:

Hódítsd meg Budapest leggyönyörűbb részeit a padthai workout kihívássorozaton, ahol egy teljesen ú

Hódítsd meg Budapest leggyönyörűbb részeit a padthai workout kihívássorozaton, ahol egy teljesen új mozgásforma kipróbálására lesz lehetőséged. Az esemény célja egy olyan sport megalapozása, amely egyesíti magában mindazt, amit egy edzéstől elvárhatunk. Nem kellenek hozzá speciális eszközök, hanem csak Te, egy jó csapat és egy csodálatos város. Budapest kedvenc wokbárja útjára indította az első kihívást, amely a nyár során heti rendszerességgel folytatódik tovább.

Budapest lüktetése, a felfedezetlen és közkedvelt belvárosi helyszínek adottságai biztosítják mindazt, ami a változatos testmozgáshoz szükséges. Május 27-én indutl útjára a padthai workout, amelynek lényege, hogy a sport most még izgalmasabb legyen. Az immár 3 wokbarral büszkélkedő cég célja, hogy a budapestiek nagyobb hangsúlyt fektessenek az egészséges életmódra. Ez a padthai wokbar szellemiségében és küldetésében is megnyilvánul, hiszen a friss, minőségi és tápanyagban gazdag ételek készítése mellett nagy gondot fordítanak arra is, hogy minden életmódhoz, diétához illeszkedő ételt készítsenek.

Az életmódváltást elkezdhetitek az első kihíváson, ahol az edzés mellett felfedezhetitek a város rejtett szépségeit. Egy óra erejéig Budapest most az edzőtermeddé válhat, kezdésként bemelegíthetsz az Egyetem téren, ahol városhódító útjára indul a kihívás, de az edzésed része lehet egy kis lépcsőfutás a Szabadság híd lábánál, tricepsz gyakorlatok a Károly kert padjainál, vagy akár levezető futás naplementében, a rakparton. A saját testsúlyos mozgás és a városi futás kombinációja egy igazán komplex és megterhelő sport, amellyel nemcsak fizikai kondíciónk válik tökéletessé, de mentálisan is jó hatással van ránk. A lényeg, hogy válj eggyé és lüktess a várossal.

padthai3.jpg ()

Egész nyáron, heti rendszerességgel szervez edzéseket a padthai wokbar, amelyek után meg is ajándékozza az aktív résztvevőket, így motiválva őket a rendszeres mozgásra és egészséges étkezésre.

Indulás: Budapest, Egyetem tér, padthai wokbar előtt
Időpont: minden szerdán 18:30 (1 órás edzés)
Csatlakozz csapatunkhoz és válj eggyé a várossal!

A részvétel regisztrációhoz kötött:
workout@padthaiwokbar.com

Sztárok is csatlakoztak a padthai workout-hoz
Az újdonsült mozgalmat egy belvárosi wokbar indította el, ahol a város lüktetése, az egészséges táplálkozás és a mozgás öröme találkozik. Célja, hogy a nagyvárosi embereket hosszútávon sportolásra és életmódváltásra ösztönözze. Csobot Adél, Debreczeni Zita és Molnár Andi most együtt tesztelték a legújabb mozgásformát, amelyhez a nyár folyamán bárki csatlakozhat szerdánként az Egyetem téren.

Új sportmozgalom indult Budapesten, amely során egyszerre edzhetsz és fedezheted fel a város rejtett szépségeit. A padthai wokbar azzal a céllal indította útjára a workout-ot, hogy rávilágítson mennyire fontos az egészséges táplálkozás mellett a rendszeres testmozgás. Mostantól bárki bekapcsolódhat a saját testsúlyos gyakorlatokkal kombinált különleges városi futóedzésekbe, amelynek egyik vezetője Czine Szilvi, háromszoros fitnesz világbajnok. Az edző kiemelte, semmilyen előképzettséget nem igényelnek ezek az alkalmak, mindenkire külön-külön odafigyelnek. Az első jó hangulatú sportóra bemelegítéssel kezdődött az Egyetem téren, majd futással folytatódott a rakparton, végül teljes testet átmozgató, keringésfokozó gyakorlatokkal zárult a Bálnánál.

Három sportos életmódot folytatató híresség, Csobot Adél, Debreczeni Zita és Molnár Andi is csatlakozott a padthai workout kihívássorozathoz. A SportKlub háziasszonya igazi sportfüggő, hétköznapjainak szerves része a mozgás, így igazán értékeli az ilyen fajta extrém megmozdulásokat. „A belváros szívében lakom, így gyakran futok a Deák tér körül vagy a Városligetben. Ez a fajta sportág igazán közel áll hozzám, a barátaimmal is gyakran edzünk a szabadban, a város különböző pontjain” – mondta Molnár Andi táncosnő.

Andival ellentétben Csobot Adél énekesnő-színésznő kicsit tartott attól, hogy nehezen fogja bírni a futással kombinált gyakorlatokat, a végére azonban bizonyította kitartását. „Sokszor feszegettem a határaimat, de nagyon élveztem az edzést. Felemelő érzés volt Budapest leggyönyörűbb pontjain sportolni, így ha lesz lehetőségem, a legközelebbin is részt veszek, talán még Bencét is rá tudom beszélni” – tette hozzá Adél nevetve.

padthai2.jpg ()

A kezdeményezés mindenkit kimozdított a komfortzónájából és megmutatta, hogy ingyen és mindenféle eszközök nélkül is lehet kreatívan mozogni. „Már számtalan mozgásformát kipróbáltam, Power Plate-t, TRX-et, súlyzós edzést, de a város adta lehetőségeket ezelőtt kevésbé használtam ki. Pont most tervezzük a barátaimmal, hogy rendszeresen kimegyünk a Margitszigetre futni, ezért ez az első kihívás egy jó löketet adott, és lelkesedésem töretlen” – árulta el Debreczeni Zita fotós, aki barátnőjével együtt vidáman teljesítette a gyakorlatokat, átérezve a nagyvárosi életérzést.

Czine Szilvi még hozzátette, a wokbar ars poeticája közel áll a szívéhez, mert a vendégek itt teljes értékű, minőségi ételekhez jutnak, és ezt egészíti ki az egyedülálló edzésprogram.

Abban mindhárom híresség egyetértett, igazán élvezetes volt a tréning és másokat is bátorítanak, hogy csatlakozzanak a kihívássorozathoz. Aki kedvet kapott, hogy kipróbálja ezt a remek sportágat, minden szerdán ingyenesen részt vehet az Egyetem térről induló workout-on. Az egyes alkalmak után Budapest kedvenc wokbar-ja meg is ajándékozza az aktív sportolókat, így motiválva őket az életmódváltásra.

Forrás: Positive


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X