Főoldal > AKTUÁLIS > Cara nőiesen izmos hasat villantott

Cara nőiesen izmos hasat villantott

alakCara DeLevingnediétaétkezésfogyáshasmodellsztárszupermodelltest
0

Írta: and

Bár Cara DeLevingne újabban jobban szereti, ha színésznőként tekintenek rá, és Madridban már

Bár Cara DeLevingne újabban jobban szereti, ha színésznőként tekintenek rá, és Madridban már új filmje, a Paper Towns miatt szerepelt, nem pedig divatbemutatón, azért nehezen tagadhatná le modellkarrierjét, hiszen szupercsinosan jelent meg a sajtó képviselői előtt.

A 22 éves szépség a spanyol fővárosban, egész pontosan a Villamagma Hotelben pózolt a fotósoknak, egy helyes, fekete-fehér hasvillantós szettben. És az nemcsak a fotósoknak, hanem a képeket nézegetőknek is feltűnt, hogy az outfit kiemelte, milyen izmos lett Cara izmos hasa – nem hivalkodóan, inkább nőiesen, ami a szemnek még kellemes látványt nyújt.

Sokan kérdezték magukban, hol van már az a lány, aki korábban azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a Victoria’s Secret egyik korábbi divatbemutatója előtt gyorséttermi kosztot ebédelt és pizzát vacsorázott – ez a rajongók szemében nehezen egyeztethető össze egy modell imidzsével. Carán manapság már az látszik,hogy tesz alakja megőrzéséért, komolyabban veszi az egészséges étrendet, és persze sportol is rendszeresen.

De továbbra is laza lány maradt, aki semmit sem csinál görcsösen. Igyekszik egészségesen táplálkozni, de nem akad ki, ha épp nem úgy alakulnak a dolgok. „Ha több lehetőségem van, a kevesebb kalóriatartalmú ételt választom, például csokis keksz helyett gyümölcsszeleteket, sült krumpli helyett pedig salátát eszem” – árulta el egy interjúban.

carahas2.jpg ()

És bár elfoglaltságai mellett a sportra nincs mindennap ideje, azért arra ügyel, hogy a mozgást az élete részévé tegye. Erre azt mondja, elsősorban azért van szüksége, hogy mindig ilyen fitt és energikus maradhasson, illetve, hogy hatékonyan felvegye a küzdelmet az életmódjával járó stresszel.

Cara egyik kedvenc mozgásformája a kick-box, ami egész testét átmozgatja, és abban is segít neki, hogy leadja rengeteg energiáját. Úgy érzi, ezt a dobolás és az éneklés is segít neki elérni – a zenét annyira szereti, hogy saját lemezcég alapításán is elgondolkodott már.

De most egy ideig valószínűleg nem erre, hanem színészi karrierjére koncentrál, a fogadtatást pedig a nyáron (az USA-ban júliusban, Nagy Britanniában augusztusban – a szerk.) a mozikba kerülő Paper Towns után majd meglátjuk.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X