Főoldal > AKTUÁLIS > Legyen a fehér még fehérebb!

Legyen a fehér még fehérebb!

foltfolteltávolítómosásruhatisztatisztaságVanish
0

Írta:

A Vanish Gold White termékek új formulájuknak köszönhetően olyan erős folteltávolító erővel b&

A Vanish Gold White termékek új formulájuknak köszönhetően olyan erős folteltávolító erővel bírnak, hogy egyes szennyeződéseket akár 30 másodperc alatt is képesek teljesen eltűntetni. Nem elég, hogy hatékonyan megtisztítják kedvenc fehér ruháinkat a legmakacsabb foltoktól, de megfelelő előkészületek mellett akár három árnyalattal is fehérebbé varázsolják őket. A Vanish most induló játékában egy évre elegendő Vanish terméket nyerhetnek a vállalkozó kedvűek, vagy akár a fődíjat is, egy szikrázóan fehér ruhakollekciót, melynek kiválasztásában stylist segíti a szerencsés nyertest. A játék leírása, és a mindenki által letölthető Vanish termék ajándékkuponjai a www.vanish.hu/wowsie honlapon érhetők el.

Szakértelem a folteltávolításban

A makacs foltok még a legtapasztaltabb háziasszonyokat sem kímélik. Valószínűleg Neked is meggyűlt már a bajod a makacs ételfoltokkal, a vér-, olaj, tinta-, smink- és izzadtság foltokról ne is beszéljünk.  Minden háziasszony tudja, hogy a leggyakoribb és legbosszantóbb foltokat többnyire az ételek ejtik a ruhákon, amikkel megküzdeni valóságos rémálom. Legtöbbször nem áll módunkban a foltot azonnal kezelni, ami ilyenkor beszárad, és ez szinte lehetetlenné teszi az eltávolítását. Tudnunk kell azt is, hogy melyik foltot tisztítsuk forró, meleg, vagy hideg vízzel ahhoz, hogy eltűnjön.

vanish.jpg ()

A meleg víz ugyanis bizonyos esetekben – főleg protein alapú foltok esetében – csak még inkább elmélyíti a foltot a szövetekben.  Egyszóval ha házi praktikákkal akarunk győzni a foltok elleni harcban, elengedhetetlen némi kémiai alapismeret. Tudnunk kell, hogy a tisztítószerek a foltokat fehérítik-e, vagy oldják, hogy színes anyagokhoz ne közelítsünk olyan szerrel, ami nátrium-permanganátot, hidrogén-peroxidot vagy kálium-permanganátot tartalmaz, mert az fehérítő hatású. Ismernünk kell az anyagokat és a különböző eredetű szennyeződések ellenszerét.
Valljuk be, nincs közöttünk olyan háziasszony, aki ne követett volna el több vagy kevesebb folteltávolítási bakit élete során!
A Vanish Gold folteltávolító termékcsalád most leveszi válladról a foltok elleni küzdelem gondját.

A fehér 50 árnyalata

A fehér szín sosem megy ki a divatból! Elegáns, könnyed, praktikus viselet, pláne a nyári hónapokban, hiszen visszaveri a nap sugarait. Mindezért cserébe különös odafigyelést igényel, illetve különös törődést, ha már megtörtént a baj. Hagyományos módszerekkel sok esetben szinte lehetetlen maradéktalanul eltávolítani egy beszáradt, makacs étel, tinta, vagy olajfoltot fehér ruháinkból. Ebben nyújt hatékony segítséget a Vanish Gold Oxi Action fehérítő és folteltávolító gél, ami a Vanish kifejezetten fehér ruhákhoz kifejlesztett terméke. Az új folteltávolító formula olyan erős, hogy egyes foltokat akár 30 másodperc alatt képes eltávolítani.
Fehér ruhák esetén azonban nem elég csak a foltok eltávolításával foglalkoznunk, hiszen fehér és fehér között is rengeteg különbség lehet. Idővel a hófehér ruháink sokat veszíthetnek újkori fényükből, sajnos minden igyekezetünk ellenére beszürkülhetnek kissé. A Vanish Gold Oxi Action fehérítő és folteltávolító gél ezt is képes hatékonyan orvosolni. Megfelelő előkészületek mellett a formula fehérítő hatása igazán szemmel látható, hiszen akár három árnyalattal is fehérebbé varázsolja kedvenc nyári ruhánkat. Ráadásul a hagyományos fehérítő megoldásokkal ellentétben, a legkisebb mértékben sem roncsolja a ruha anyagát. 

Nyereményjáték

Egy különleges akció keretében, 2015. július 13. és 2015. augusztus 31. között mindenki, aki ellátogat a www.vanish.hu/wowsie honlapra letölthet egy ajándékutalványt, amellyel 25%-os kezdeményt kap minden egyes Vanish termék vásárlása esetén a DM-ben.

Ha pedig szeretnél egy évre elegendő Vanish terméket nyerni, vegyél részt a Vanish nyereményjátékán! Nincs más dolgod, mint feltölteni a Vanish Facebook oldalára egy képet kedvenc fehér ruhádban, nyári sportolás közben. A képet feltöltők között körönként a legtöbb like-ot elérő versenyző értékes Vanish termékcsomagot nyer, illetve részt vesz a fődíjért folyó versengésben is. A divatban járatos szakmai zsűri által kiválasztott nyertes egy komplett, nagy értékű fehér ruhakollekciót vásárolhat magának egy stylist segítségével.

vanish2.jpg ()


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X