Főoldal > AKTUÁLIS > Legyen mindig jó illat az otthonodban!

Legyen mindig jó illat az otthonodban!

Air Wickbüdösillatillatosítólégfrissítőszellőztetéstiszta levegő
0

Írta:

Rossz a levegő az otthonodban, pedig rengeteget szellőztetsz? Főztél és eltüntetnéd a kellemetlen illatokat, esetleg doh&

Rossz a levegő az otthonodban, pedig rengeteget szellőztetsz? Főztél és eltüntetnéd a kellemetlen illatokat, esetleg dohányzol, és valami hatásosra vágysz? De nem szereted a hagyományos légfrissítő aeroszolok használatakor jelentkező vízpermetet, amit maguk után hagynak? Az új Air Wick Pure termékcsalád megoldást jelent problémádra.   Az egyetlen Air Wick légfrissítő aeroszol, melynek formulája nem tartalmaz vizet, így használatakor nem csapódik ki nedvesség.

A valódi otthon megteremtéséhez nem elegendő a bútorok és a kiegészítők harmóniájának megteremtése. Az igazi otthonhoz a kellemes illatok is hozzátartoznak, hiszen minden érzékszervünket kényeztetni kell. Az orrunkon keresztül érkező ingerek sokszor észrevétlenül, kevésbé tudatosan, mégis jelentősen befolyásolják az életünket, hiszen a szaglás az egyik legősibb érzékünk. Ezért az illatok nagy hatást gyakorolnak fizikai és lelki állapotunkra, sőt képesek gondolataink, érzelmeink, hangulatunk, de még viselkedésünk megváltoztatására is!

airwick2.jpg ()Egyes illatok növelik a fizikai teljesítményünket, mások segítenek az ellazulásban, vagy a könnyű elalvásban. Olyanok is vannak, amelyek az energikus ébredést és tiszta, logikus gondolkodást biztosítják. De ne feledkezzünk el a szagokról sem! A szagokról, melyek pont ellenkezőleg megkeserítik az életünket. A lakásban terjengő orrfacsaró szagok kellemetlen helyzeteket teremthetnek, főleg, ha vendég is van a háznál. Ilyenkor gyors megoldást keresünk, ami könnyen, hatékonyan és kényelmesen oldja meg problémánkat. A szagok megszüntetésére napjainkban sok megoldás közül választhatunk, mégis a legkedveltebbek a légfrissítő aeroszolok. Ezek legnagyobb előnye, hogy könnyen használhatóak és számtalan illat variációban beszerezhetők már.

Viszont egy dolgot biztosan nem szeretünk bennük és az a permet, amit maguk után hagynak.  A hagyományos légfrissítő aeroszolokban nedvesség van, ami kifújáskor kicsapódik.  Ki ne ismerné a gyakorlatot, amikor az aeroszolok kifújása után igyekszünk olyan gyorsan elhagyni a helyszínt, amilyen gyorsan csak lehet, hogy elkerüljük a levegőből ránk visszahulló részecskéket. A bútorokon, padlón hagyott folt cseppecskékről nem is beszélve. Erre a problémára jelent megoldást az új Air Wick Pure aeroszol termékcsalád, mely forradalmasítja a légfrissítők világát.

Az új Air Wick Pure a hagyományos aeroszolokkal ellentétben egyáltalán nem tartalmaz vizet, így nedvesség kicsapódása nélkül szünteti meg a kellemetlen szagokat, hogy zavartalanul élvezhesd az illatát! Az Air Wick Pure a kellemetlen szag forrásánál használva pillanatok alatt üdévé teszi a szobát, anélkül, hogy bosszantana az alászálló permet.

A légfrissítő már három különböző illatban kapható: Cseresznyevirág, mely kellemes virágillattal tölti meg otthonod, a Tavaszi szellő, ami megidézi a tavaszi reggelek csípős frissességét és a Mediterrán nyár, melynek citrusos illata elhozza a mediterrán tájak üdeségét.

Próbáld ki és találd meg az Air Wick Pure termékcsalád Hozzád leginkább illő illatát! 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X