Főoldal > SZÉPSÉG > Rúgd fel a szabályokat!

Rúgd fel a szabályokat!

Givenchyillatparfümszépség
0

Írta:

A Givenchy férfi szabad és nemtörődöm, ösztönösen él. Mottója a spontaneitás, filozófiája a szabadság. Merész és találékony, saját törvényei irányítják. Vagány és karizmatikus úriember, veleszületett stílusérzékkel, aki elkápráztat és meglepően pimasz.

ÚJ ILLATA? A GENTLEMAN GIVENCHY COLOGNE

Friss és váratlan, a merészség és a vitalitás fellobbanása, a saját szabályait követő, valódi szabad lélek illata.

Az Eau de Toilette és az Eau de Parfum után ez az új illatkreáció megtestesíti a Givenchy férfi lázadó szellemiségét csakúgy, mint természetes féktelenségét és fesztelenségét.

Ezen tulajdonságok birtokában valódi, frissítő szabadság jár nyomában.

CITROM – ROZMARING – ÍRISZ – VETIVER

A COLOGNE FESZTELEN ÚJRAÉRTELMEZÉSE

KIFINOMULT, ULTRAMODERN ÉS KITÖRŐ FRISSESSÉG, MELY IZGALMAS BORZONGÁSSÁ ALAKUL

A két mesterparfümőr, Nathalie Lorson és Olivier Cresp, akik a két korábbi Gentleman Givenchy kreáció alkotói is, felrúgták a szabályokat, hogy így alkossák újra a parfümgyártás legendáját. Új szimfóniát komponáltak az írisz témára. A Gentleman Givenchy Cologne eredeti és varázslatos új illat, melynek alapja az erő és az elegancia.

AZ ELSŐ PILLANATTÓL LENYŰGÖZ, ÖRÖKRE FÜGGŐSÉGET OKOZ

A túláradó citrusos jegyek – bergamot, citrom és keserű narancs kivonat – vakmerő, szinte letaglózó energiával nyitnak. A cologne koncentráció másik nélkülözhetetlen alkotóeleme a rozmaring, mely fokozza a fejjegy élénkségét. Az ikonikus írisz, mely soha nem megy ki a divatból, púderes jegyeivel könnyedebbé ugyanakkor merészebbé teszi az illatot. A Gentleman Givenchy Cologne személyiségét a nyers és időtlen vetiver is alakítja. Leheletnyi ambroxan és érzéki, bársonyos pézsma zárja ezt az egyedülálló kompozíciót. Pimasz és stílusos.

A SIKK MEGTESTESÜLÉSE

ÖRÖK ELEGANCIA ULTRAMODERN CSAVARRAL

Ez jellemzi a Gentleman Givenchy flakonját, egy olyan hős mintájára, aki kiválóan ötvözi az örök eleganciát a szabad szellemmel.

A vintage Givenchy flakon modern újraértelmezése ez a neoklasszikus design, mely letisztult vonalvezetésével sikeresen ötvözi a férfiasságot és az íves formákat.

Mivel a Gentleman Givenchy Cologne óda a frissességhez, a címke és a kupak az elegáns szmoking fekete helyett ezúttal fehérbe öltözött, a hétköznapi elegancia szinonimájaként.

PLEASE NOTE/ MAXIMUM PRINTING SIZE FOR THIS VISUAL IS A3. WARNING ! ALL PRINTING EXECUTED BY SUPPLIERS MUST USE HIGH-RESOLUTION IMAGES FROM COMMUNICATION GUIDELINES.

SZEMBE A HULLÁMMAL

Az új Cologne kampány négy fotóból álló mozaik. A Givenchy úriember személyiségének megannyi oldalát mutatja be, melyet a tehetséges színész Aaron Taylor-Johnson testesít meg. Négy fotó, mely a különböző Gentleman Givenchy illatokat is illusztrálja.

FÉRFIAS MÉGIS LÁGY, PARÁZSLÓ MÉGIS GYENGÉD…

Mivel minden helyzetben önmagát adja, annak minden spontaneitásával, a Givenchy úriember nem fél az ellentmondásoktól. Ettől válik sármossá. Ez tükröződik a fotókon is, melyek kirobbanó érzékiségét ragadják meg.

Az illat 50 ml-es változatban, februártól kapható a parfümériákban.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X