Főoldal > szepseg > Az optimizmus esszenciája a Givenchy-től

Az optimizmus esszenciája a Givenchy-től

Givenchyillatparfüm
0 0

Írta:

Köszöntsük a merész pinket, a Givenchy új női illatát, a legpajkosabb Eau de Parfum-öt. A Live Irresistible Rosy Crush az optimizmus koncentrációja, mely szemtelenül felrúgja az édes kis rózsaszínek szabályait.

A rózsaszín nem pusztán egy szín, hanem egy lelkiállapot; a fiatal nő lelkiállapota, aki magabiztos, ugyanakkor csupa gyermeki lelkesedés és spontaneitás. Merészségével, élettel teli, szabad szellemével felkavaró, gyengéden féktelen.

Ösztönei által vezérelt, szívére hallgatva teszi, amihez kedve van. Szíve egyre gyorsabban ver, a hozzá illő, valódi életörömmel.

Nőies, spontán és játékos, a Live Irresistible Rosy Crush hősnő megéli derűjét, fegyvere a nevetés, szépségét kiemeli életöröme, energiája magával ragadó. Egyszerűen ellenállhatatlan.

Bársonyos, varázslatos rózsa 

A rózsa, mint az Irresistible illatok ismertetőjegye, szenvedélyesen elegyedik az új változatban. A rózsa keveredik a goji bogyóval, kellemesen fűszerezve az illatot, míg a pacsuli alapú ciprusos jegy a virágos illatot ellenállhatatlanul nőiessé teszi.

A Live Irrésistible Rosy Crush, csakúgy, mint magával ragadó hősnője, felfedi az élénk, erőteljes virágok bőségét, merészségét és nőiességét.

A Givenchy márkajelzésű, karcsú, fazettás üveg játszik a fénnyel, a rózsaszín különböző árnyalatai optimizmust és modernitást sugallnak.

PLEASE NOTE/ MAXIMUM PRINTING SIZE FOR THIS VISUAL IS A3.

Merész és szabad

Lou de Laâge rendkívüli fiatal nő, kecses és természetes. Bája lefegyverző, tekintete elbűvölő. Belső ereje kiemeli a benne rejlő gyengédséget. Árad belőle az életre keltett, felelősségteljes fiatalság. Ahogy filmes karrierjéből és művészi hitvallásából is kitűnik, tudatában van lehetőségeinek és vágyainak.

Az Yvan Fabing által rendezett kisfilmben látjuk, ahogy Lou de Laâge barátaival, nevetve szalad át a Rue de Rivoli árkádján, ahogy az éj leszáll.

Az éjszaka különleges, ez az éjszaka azoké, akik átadják magukat a lehetőségeknek, meglepetéseknek és a váratlan találkozásoknak.

Fejek fordulnak felé, megdobogtatja a szíveket, ajtók tárulnak szélesre előtte. Mi a titka? Az életöröm! Energiája magával ragadó. Ahogy belép az elhagyatott vidámparkba a fények felragyognak, a körhinta forogni kezd. Minden életre kel!

Hiszek a rózsaszínben! 

A Live Irresistible Rosy Crush Eau de Parfum 30 50 és 75 ml-es változatban, 2019. január végétől kapható a parfümériákban.


További cikkeink a témában

bőregészség

4 ok, ami miatt gyorsabban ráncosodunk

Írta:
tegnapelőtt 0 0

A kor előre haladtával természetes jelenség a ráncok megjelenése, azonban megfelelő életmóddal és hatékony bőrgyógyászati kezelésekkel sokáig megőrizhetjük fiatalos megjelenésünket. Dr. Borbola Kinga, a Dermatica bőrgyógyász-kozmetológusa, klinikai onkológus szerint a különböző célokhoz különböző eljárásokat érdemes választani.

egészségfejbőr

Ne veszítsd el a hajad!

Írta:
2 hete 0 0

Hajmosás vagy fésülködés során mindenki talál több-kevesebb hajszálat a hajkefében, a földön vagy a lefolyóban. Ijedtségre semmi ok, hiszen napi 60-80 hajszál kihullása teljesen természetes, a kihullott haj helyén új szál indul növekedésnek.