Főoldal > AKTUÁLIS > Vegetáriánus fesztivál: Életmód hétvége nem csak növényevőknek

Vegetáriánus fesztivál: Életmód hétvége nem csak növényevőknek

fesztiválprogramvegetáriánusvegetáriánus fesztivál
0

Írta:

Tudod, mi a vegán életmód s hogyan járul hozzá a Föld megmentéséhez? Érdekel az á

Tudod, mi a vegán életmód s hogyan járul hozzá a Föld megmentéséhez? Érdekel az állatvédelem? Szeretnél megtanulni igazán egészséges és roppant finom nyersételeket készíteni? Kíváncsi vagy az enzimtáplálkozásra vagy a metamorf technikára?

Gyere el 2015. augusztus 29-30-án a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központba (X. kerület, Szent László tér 7-14.) a 19. VEGETÁRIÁNUS FESZTIVÁL-ra, ahol táplálkozási szakemberek előadásai, makrobiotikus és vegetáriánus ételkóstolók, főző-tanfolyamok, öko- és bioszemléletű termék-bemutatók várnak.

A Fesztivál célja, hogy eloszlassa a vegetáriánus étkezéssel kapcsolatos tévhiteket, s rávilágítson arra, hogyan élhetünk egészségesen sok zöldség és gyümölcs fogyasztásával.

vegafeszt2.jpg ()

A két nap alatt kipróbálhatod a Do-int, jógázhatsz, zumbázhatsz és lehetőség van természetgyógyászokkal és pszichológusokkal folytatott személyes konzultációra is. A fesztiválon megnézheted a Csendes könnyek szeretete című musicalt, Sütő Enikő modelliskolája pedig újrahasznosított anyagokból készült ruhákból tart divatbemutatót.  A rendezvényre a belépés ingyenes!
A teljes program: www.egeszsegvar.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X