Főoldal > AKTUÁLIS > A hét wellness pasija: Chad Michael Murray

A hét wellness pasija: Chad Michael Murray

Chad Michael Murraypasisorozatszínészsztár
0

Írta: and

Honnan ismerheted? A 34 éves modellből lett színészt láthattad többek közt olyan korábbi

Honnan ismerheted?

A 34 éves modellből lett színészt láthattad többek közt olyan korábbi sikersorozatokban, mint a Dawson és a haverok, a Szívek szállodája, a Tuti gimi, illetve a Helyszínelők egyik epizódjában is szerepelt. De láthattad a Los Angelesi tündérmesében, a Viasztestekben, Az Otthagyottakban, illetve a közelmúltban három szériában is: a Chosenben, az Agent Carterben, és a Texas Rising című minisorozatban.

Mitől olyan szívdöglesztő?

Ki ne lenne oda egy olyan srácért, aki nemcsak jól néz ki, kedves, vicces és érzékeny, hanem még a régi értékek is fontosak neki. „Szeretem, ha egy lány konzervatív, és felkap egy farmert meg egy rövidujjú pólót. Nekem ez sokkal jobban bejön, mint a test állandó mutogatása, meg a meztelenkedés” – mondta. Chad egyébként naplót is ír, amit mindenhová magával visz.

Tudtad róla?

Számos, kisebb-nagyobb baleset érte már, például egy focisérülés, aminek következtében a vékonybelén hajtottak végre reszekciós műtétet. Emiatt nem képes a hízásra, de ez nem jelent egyet számára azzal, hogy halmozhatja az élvezeteket, és meg sem mozdul – az egészséges életmód és a rendszeres mozgás továbbra is az élete része.

chad2.jpg ()

Csillagjegye: Szűz

Családi állapota: nős, felesége Sarah Roemer modell-színésznő, akivel egy kisfiuk van.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X