Főoldal > AKTUÁLIS > Bikinifelső nélkül napozott Nicole Scherzinger

Bikinifelső nélkül napozott Nicole Scherzinger

alakbikinibikinifelsőénekesnőmellmonokininapozásNicole Scherzingernyaralássztártest
0

Írta:

Talán te is gondoltál már arra a strandon, hogy ledobod a bikinifelsőt, hiszen annak pántjai meglátszanak a bőr&

Talán te is gondoltál már arra a strandon, hogy ledobod a bikinifelsőt, hiszen annak pántjai meglátszanak a bőrödön, még akkor is, ha csak egy keveset sikerül barnulnod. Nos, Nicole Scherzinger nemcsak gondolt erre, hanem meg is tette: augusztus végén csupán egy fekete alsóban napozott Malibu tengerpartján.

A 37 éves énekesnő viszont nem mutatott semmi illetlent, sőt, nagyon is ügyelt arra, hogy úgy feküdjön a parton, hogy semmi olyasmi ne látszódjon, ami miatt fotójára már ki kellene tennie a 18-as karikát, vagy ami miatt ne jelenhetne meg a barátnője, Katie Morris által készített fotó az Instagramon… így viszont nem kellett aggódnia, csak a lájkokat kellett számolnia, amiből kapott bőven.

Nicole-nak minden oka meg is lehet az elégedettségre, hiszen remekül néz ki. Vonalait elmondása szerint leginkább odafigyeléssel őrzi, amibe a rendszeres sport és a kiegyensúlyozott étkezés egyaránt beletartozik.

Reggelire gyakran fogyaszt lágy tojást, füstölt lazacot és teljes kiőrlésű lisztből készült pirítóst. Ebédje többnyire friss gyümölcsökből és zöldségekből áll, vacsorára pedig csirkét vagy halat eszik rizzsel. Emellett rengeteg folyadékot iszik, de kerüli a szénhidrátokat, a sót és a tejtermékeket.

ns2.jpg ()
 
Nicole a kiegyensúlyozott étkezés mellett a rendszeres mozgás híve is, ezért hetente kétszer jár jógázni, és minden másnap 60-90 perces tréninget végez. Az évek során számos edzésformát kipróbált, végül a híres trénerrel, Adam Ernster-rel kidolgozta saját, intenzív táncból, futásból és kardió-gyakorlatokból álló fitneszprogramját.
 
Emellett kedveli a fitballt, a kettlebellt és az intervallum-edzést is, ami formában tartja, és fejleszti az állóképességét is. Ha pedig mégis felszedne egy-két kilót, akkor sem áll keseregve a mérlegen, hanem még több tánccal dolgozza le a felesleget.
 
Sokáig titkolta, hogy korábban bulimiás volt, de idén végre nyíltan mesélt erről egy interjúban. „Nem beszéltem erről, mert nem akartam az áldozatot játszani, vagy olyan dolgokat elárulni a családomnak, amik összetörték volna a szívüket” – mondta.
 
„Soha nem drogoztam, de szerintem számomra a bulimia egyfajta függőség volt: lejöttem a színpadról extázisban, bementem a hotelszobámba, ahol egyedül voltam, és ártottam magamnak. Ez vált az én drogommá” – tette hozzá az énekesnő és divatikon, aki 2012-ben gyógyult ki végleg a betegségből.
 
Nicole kedvencei
„Hawaii-i lányként viszont nem tudok ellenállni a szülőföldem finomságainak, például a szárított tonhalnak szójaszósszal, a banános palacsintának kókuszöntettel, vagy a makadámdiós csokinak” – vallotta be.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X