Főoldal > AKTUÁLIS > Kihagyhatatlan program a fitnesz szerelmeseinek: 10. DECATHLON FittAréna

Kihagyhatatlan program a fitnesz szerelmeseinek: 10. DECATHLON FittAréna

edzésfittarénamozgásprogramsport
0

Írta: and

Magyarország legnépszerűbb, valamint Közép-Európa egyik legnagyobb fitnesz rendezvénye idén ősszel m&

Magyarország legnépszerűbb, valamint Közép-Európa egyik legnagyobb fitnesz rendezvénye idén ősszel már jubileumi 10. alkalommal vár nemtől, kortól és edzettségi szinttől függetlenül mindenkit, aki szeret mozogni.

A 10. DECATHLON FittAréna 2015. október 31-én, ismét a SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központban kerül megrendezésre, hiszen néhány éve már kinőtte a Papp László SportAréna falait.

Nemcsak a látogatószám nő hihetetlenül évről évre, hanem a programok választéka is. Úgy tűnik most októberben is sikerül fokozni a már szinte fokozhatatlant. A tavaszi 17 helyett ugyanis 20 színpad várja majd a változatosság kedvelőit, több mint 150 órával.

A Nagyszínpad 6000 négyzetméteres óriás területén együtt edzhetünk majd a legnépszerűbb fitnesz prezenterekkel. Idén sem maradhatnak ki Béres Alexandra, Rubint Réka, Katus Attila, Tatarek Rezső, Péntek Enikő és Sifi igazán izzasztó és jó hangulatú órái.

A tematikus termek kínálata pedig minden eddiginél nagyobb lesz. A nagyszínpad küzdőtere mellett több mint 3600 négyzetméteren próbálhatunk ki különleges aerobik- és fitneszstílusokat. Unatkozni garantáltan senki nem fog, inkább a szelektálás lesz nehéz, hogy melyik órát próbáljuk ki, hová is menjünk éppen mozogni. Számos nagyszerű cross, hot iron, regatta, alakformáló, jóga, pilates, dance, cycling, blackroll, step és táncos óra közül választhatunk kedvünkre.

fittarenas2.jpg ()

A korábbi évek edzései mellé 2015 őszén a küzdő- és brutálsportok irányzatai is csatlakoznak. Saját termükben kipróbálhatjuk a Spartan, a Capoeira és a Warrior traininget, illetve a Military Style továbbfejlesztett változatát is. A Gilda Max színpad Fitneszparkjában pedig magától Erdei Zsolttól leshetjük el az ökölvívás alapjait.

A táncok szerelmesei nem hagyhatják ki Kiss Gábor mindig fergeteges hangulatú Afro Maniáját, illetve Hidvégi Andrea Euphoria nevű óráját, amely garantáltan nemcsak a nevében ígéri a boldogságot. Ez a teljesen új óratípus tökéletesen átmozgatja a teljes testet és egyben emeli a lelket az eufória érzéséig.

Az egész napos mozgás komoly izomlázat ígér még a legedzettebbek számára is, levezetésnek mi a body and mind teremből a 3D strechinget ajánljuk, de számos nyújtó óratípus közül lehet csemegézni a már meghirdetett órarendből. 

Ha egy igazán fitt programmal akarod lezárni a hónapot, neked is ott a helyed 2015 október 31-én a 10. DECATHLON FittArénán, a SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központban! A WellnessCafe szerkesztőségének tagjai biztosan ott lesznek! És te?

Bővebb info: fittarena.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X