Főoldal > AKTUÁLIS > Rém jó programajánló Halloween-re

Rém jó programajánló Halloween-re

Halloweenprogramprogramajánló
0

Írta: and

Ha a tökfaragással már készen vagy, de a jelmezes buli helyett izgalmasabb programokra vágynál Halloween &

Ha a tökfaragással már készen vagy, de a jelmezes buli helyett izgalmasabb programokra vágynál Halloween éjszakáján, trombitáld össze a barátokat – már mutatjuk is, merre érdemes indulni!

Hátborzongató(an jó) futás

Szeretnéd aktívan megünnepelni a szellemek, boszorkányok és egyéb kísértetek éjszakáját? Akkor október 31-én vedd az irányt Gyula felé, ahol rendhagyó Halloween futáson vehetsz részt. A dolog érdekessége, hogy az 5 kilométeres távot sötétben kell teljesíteni, csak a fáklyák világítják majd meg a különleges útvonalat. A verseny a gyulai várat is érinti, emellett jelmezverseny, tökös sütemények és további meglepetések gondoskodnak majd arról, hogy ez a futóverseny felérjen egy Halloween bulival!

További infók: http://www.visitgyula.com/gyulai-programok/ii-halloween-futas


Állati szuper buli

Nemcsak mi, emberek élvezhetjük a Halloweent, hanem az állatok is, sőt, akár mindannyian együtt is ünnepelhetünk – például a Szegedi Vadasparkban és a Győri Állatkertben is. Előbbiben boszorkányos hangulat, izgalmas találkozások félelmet keltő állatokkal, tökös látványetetések és különleges állatsimogatók várják a kicsiket és nagyokat, míg utóbbiban sejtelmes megvilágítás mellett éjszakai kalandtúra, és négy helyszínen négyféle kaland ígér felejthetetlen éjszakát mindenkinek.
További infók: http://www.zooszeged.hu/programok/rendezvenyek és http://www.zoogyor.com/

Éjszakai élményfürdőzés

Ahelyett, hogy látványos jelmezeken törnéd a fejed, elég, ha felkapod a fürdőrucidat és irány Hajdúszoboszló! Az Aqua-Palace halloweeni habparty-ján este 10-ig bulizhatsz az élményfürdő medencéiben, miközben Dj-k gondoskodnak az igazán bulis zenei aláfestésről. Ha kicsúszdáztad magad, jöhet a jól megérdemelt jutalom a bárpultnál – de azért óvatosan a zombi-koktélokkal!
További infók: http://hajduszoboszlo.hu/rendezvenyek/halloween-ejszakai-furdo


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X