Főoldal > AKTUÁLIS > Védd magad a meghűléstől multivitaminnal!

Védd magad a meghűléstől multivitaminnal!

betegségBiotechUSADecker Ádámgyógyulásmegfázásmeghűlésmultivitaminvitamin
0

Írta:

Decker Ádám, a BioTechUSA szponzorált világbajnok vízilabdázója keményen edz, versenyekre k&

Decker Ádám, a BioTechUSA szponzorált világbajnok vízilabdázója keményen edz, versenyekre készül, fiatal sporttehetségeket patronál, második diplomáját csinálja, júliusban pedig apuka lett. Ilyen aktív életmód mellett „kétméteres” immunrendszere bizony támogatásra szorul, ebben kiváló partnere a 12 féle vitamint és 10 féle ásványi anyagot tartalmazó One-A-Day multivitamin.

Decker Ádám, az Orvosegyetem SC vízilabdázója folyamatosan „csúcsra járatja” magát. Jövőre olimpia, előtte pedig Európa-bajnokság, így a meghűlést és az influenzát még hírből sem ismerheti. Bizonyára nem véletlenül tölti be a csapatban a védő posztot, ugyanis a védelemnek a civil életében is nagyon fontos szerep jut. Ádám ugyanis mindent megtesz annak érdekében, hogy megóvja egészségét és mindig a lehető legjobb formában legyen. Felesége az ő jó tündére, aki gondoskodik arról, hogy mindig egészséges ételek kerüljenek az asztalra, mindketten nagyon odafigyelnek arra, hogy minőségi tápanyagokat vigyenek be. „Habár rengeteg zöldséget és gyümölcsöt tartalmaz az étrendem, tisztában vagyok azzal, hogy ezek vitamintartalma már nem ugyanaz, mint 10-20 évvel ezelőtt, így szükségem van rendszeres és minőségi táplálék-kiegészítésre”– mondja Ádám.

decker2.jpg ()

A vízilabdázó a BioTechUSA One-A-Day multivitamin készítménye mellett tette le a voksát, amely esszenciális vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó, gluténmentes étrend-kiegészítő. Egyetlen One-A-Day multivitamin tablettában 12 féle vitamin és 10 féle ásványi anyag található. Az élsportban nélkülözhetetlen szellemi frissességet is segít megőrizni a benne lévő, vasnak, jódnak és cinknek köszönhetően. A rendszeres minőségi vitaminbevitel segíthet abban is, hogy győztesként kerüljünk ki a változékony októberrel vívott harcból, amikor hajlamosak vagyunk megfázni, mivel immunrendszerünk ilyenkor jellemzően gyengébben teljesít.

A megnyerő külső, a sikeres sportkarrier és a szerető család mellett Decker Ádám világa úgy kerek igazán, hogy az egészségét illetően is mindig az előirányzott 100%-ot hozza. Óvd magad One-A-Day multivitaminnal, hogy a Te világod is olyan kerek lehessen, mint az övé!

Forrás: BioTechUSA


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X