Főoldal > AKTUÁLIS > Már több mint 20 kilót fogyott Melissa McCarthy

Már több mint 20 kilót fogyott Melissa McCarthy

diétafogyáskövérMelissa McCarthyszínésznő
0

Írta:

Tavaly 20 kilót adott le a színésznő, de nem állt meg a fogyásban.

Melissa McCarthy-ról nemrég azért írtak a lapok, mert 23 millió dolláros éves keresetével 2015-re a világ harmadik legjobban fizetett színésznője lett. Az elismerés után pedig a közelmúltban készült fotói miatt beszél róla mindenki: Melissát egy rendezvényen kapták lencsevégre, ahol kis fekete ruhájában jól látszott, hogy tovább fogyott.

A Szívek szállodája című sorozat Sookie-ja, a Mike és Molly egyik címszereplője, valamint A kém című mozi Susan Coopere még tavaly kezdte a fogyást. Alacsony szénhidrát- és magas proteintartalmú diétával, illetve több mozgással tett a pluszkilók ellen, így a tavalyi év végére 20 kilót sikerült leadnia.

Nyilvánvalóan nála is az elhatározás, majd a motiváció voltak a siker legfontosabb elemei.
A 45 éves színésznő gyerekei miatt döntötte el, hogy leszámol súlyfeleslegével, egyszer s mindenkorra. Egyrészt szeretne a srácainak jó példát mutatni, másrészt pedig arra vágyik, hogy egészséges lehessen, és még nagyon sokáig élhessen.

A híresség az egyik neves magazin tavaly nyári számában még azt nyilatkozta, hogy boldog és elégedett úgy, ahogy van, és esze ágában sem lenne diétázni, soha – soha – soha. Ha pedig valakinek nem tetszik, ahogy kinéz, az őt egy cseppet sem érdekli.

„Diétázhatnék, persze, és többet is járhatnék az edzőterembe, meg elkezdhetnék végre idegen nyelveket tanulni, legalább egyet. De mi van, ha holnap elüt egy busz? Én szeretnék a mában boldogan élni” – magyarázta életfilozófiáját.

Később persze megváltoztatta döntését, mert valószínűleg belátta, milyen egészségügyi kockázatokkal jár a túlsúly: szív- és érrendszeri betegségek, magas vérnyomás, cukorbetegség, stb.. Ő pedig még a nagymamakort is szeretné megérni.

Ezért egyik ismerőse szerint kis változtatásokat eszközölt az étrendjében, például kevesebb kenyeret és tésztát eszik, a cukrot pedig próbálja mellőzni. Rendszeresen sportol, de nem viszi túlzásba. Az eredményt elég hamar látni kezdte, ami további motivációt jelentett számára.

De vajon mit szólnak a tévénézők kedvencük nagy fogyásához? „Melissa tudja, hogy a rajongói teltebbnek szerették meg, és nem is lett elvakult diétázó, szóval senki ne tartson attól, hogy ’elfogyna’. Inkább egy egészséges arany középutat keres” – mondta a névtelenül nyilatkozó ismerős.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X